aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Πόρτα» Ολυμπιακού σε πρόταση της ΑΕΚ Λάρνακας

«Πόρτα» Ολυμπιακού σε πρόταση της ΑΕΚ Λάρνακας

Για πρόταση της ΑΕΚ Λάρνακας στον Ολυμπιακό Πειραιώς για τον Ίγκορ κάνει λόγο δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sport24.gr. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ερυθρόλευκοι απάντησαν αρνητικά αν και ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Η ΑΕΚ Λάρνακας προσέγγισε τον Ίγκορ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά συνάντησε την αρνητική απάντηση του Ολυμπιακού.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, Ίγκορ, δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς και βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, η ΑΕΚ Λάρνακας έκανε πρόταση για δανεισμό του Νοτιοαμερικανού, αλλά συνάντησε την αρνητική απάντηση των Πειραιωτών. Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να έχει θέσει ως προτεραιότητα την πώληση του Ίγκορ.

Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε κατά την παρελθούσα (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο από τον Αστέρα. Αγωνίστηκε μόλις δύο φορές,  η μία εξ αυτών στη βασική ενδεκάδα στη Super League».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ