aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΠόνταρε από ΤΩΡΑ στον Stoiximan ποιος θα είναι ο επόμενος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!

Πόνταρε από ΤΩΡΑ στον Stoiximan ποιος θα είναι ο επόμενος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!

Ο Stoiximan τρελάθηκε! Με τη λήξη του πρωταθλήματος ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, σας προσφέρει αποδόσεις για τον επόμενο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!

Ναι, ο Stoiximan σου δίνει τη δυνατότητα να προβλέψεις από ΤΩΡΑ τον επόμενο πρωταθλητή και να αποκομίσεις το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών μόλις ολοκληρώθηκε με την Ομόνοια να επιστρέφει στην κορυφή μετά από 11 χρόνια. Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην επόμενη σεζόν. Πώς θα είναι το επόμενο πρωτάθλημα; Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής;

Μπορείς να προβλέψεις από τώρα ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα σε ένα χρόνο, στο πρωτάθλημα της σεζόν 2021/22; Ο Stoiximan σου προσφέρει τη δυνατότητα να ποντάρεις από τώρα στον επόμενο πρωταθλητή.

Η πρωταθλήτρια Ομόνοια ξεκινά ως φαβορί, με τον Απόλλωνα να ακολουθεί. Πιο συγκεκριμένα, η απόδοση της Ομόνοιας είναι 2.25, ενώ του Απόλλωνα 4.00. Ακολουθούν ο ΑΠΟΕΛ με απόδοση 5.00 και η Ανόρθωση με απόδοση 6.50, ενώ η ΑΕΛ δίνει 10.00. Ακολούθως θα βρείτε την ΑΕΚ με απόδοση 35.00 και την Πάφο με απόδοση 50.00, ενώ ο Ολυμπιακός δίνει 100.00.

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις σ’ αυτό εδώ το λινκ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ