aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠολύ σκληρή για να πεθάνει η Ανόρθωση (pics)

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Ανόρθωση (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Η ΑΕΚ εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την Ανόρθωση «ΑΕΚ Αρένα», σε ένα αγώνα που οι Λαρνακείς ήταν καλύτεροι, αλλά ο Καμαρά με ένα γκολ του στις καθυστερήσεις έδωσε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην Κυρία. Μετά από ένα μηδενικό σε φάσεις πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ είχε έναν επιθετικό μονόλογο στην επανάληψη και στο 77’ άνοιξε το σκορ με τον Φλοριάν, ενώ είχε και ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Στο 90’+1 όμως ο Καμαρά με κεφαλιά στην περιοχή έκανε το 1-1 και «έκλεψε» για την Ανόρθωση τον βαθμό.

Αρκετά χαμηλή ήταν η ποιότητα του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να παίζουν αρκετά σκληρά, ενώ δεν σημειώθηκαν κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες. Καλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου ήταν ένα σουτ του Άλβες στο 26’, το οποίο μάζεψε ο Κολίνας.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ ήταν αρκετά επιθετική και μόλις στο 49’ η κεφαλιά του Μόισοφ, μετά από σέντρα του Χέφελ, πέρασε έξω. Στο 56’ η ΑΕΚ έχασε άλλη μία καλή ευκαιρία όταν ο Αρούς απέκρουσε το σουτ του Φλοριάν και στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής έστειλε την μπάλα έξω. Οι «κιτρινοπράσινοι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 77’  με τον Φλοριάν που μετά από σουτ του Τρισκόφσκι και απόκρουση του Αρούς, η μπάλα έφτασε σε αυτόν και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Η Ανόρθωση όμως δεν είχε πει τον τελευταίο λόγο και στο 90’+1 ισοφάρισε με ωραίο συνδυασμό δύο ποδοσφαιριστών που μπήκαν αλλαγή. Μετά από σέντρα του Ματθαίου, ο Καμαρά με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Ο Πράνιτς αποβλήθηκε στο 90’+4 με δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα απουσιάσει από τον αγώνα της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα.

Την επόμενη αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, η Ανόρθωση θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα (14/10), ενώ η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» απέναντι στον Άρη την ίδια μέρα.

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Κολίνας, Μόισοφ, Καταλά, Λαρένα, Ακοράν, Τομάς (90’ Μπόλιεβιτς), Χέφελ (59’ Τρισκόφσκι), Μουρίγιο, Τέτε (80’ Αντωνιάδης), Λαμπάν, Φλοριάν.

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Αρούς, Σιεχού, Ντουγκλάο, Σίλντεφελντ, Πράνιτς, Οικονομίδης (88’ Ματθαίου), Βίκτορ, Ράγιος, Παλάνγκα (55’ Παλάνγκα), Σισέ (71’ Καρλίτος), Άλβες.

Σκόρερ: 77’ Φλοριάν / 90’+1 Καμαρά.

Κίτρινες: Λαμπάν / Ντουγκλάο, Οικονομίδης.

Κόκκινες: Πράνιτς (δεύτερη κίτρινη).

Γήπεδο: «ΑΕΚ Αρένα».

Διαιτητής: Χρίστος Νικολαΐδης.

Α’ Βοηθός: Μάριος Δημητριάδης.

Β’ Βοηθός: Παύλος Γεωργίου.

Τέταρτος: Αβραάμ Τσούκκας.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Δημητρίου.

Η ζωντανή περιγραφή του αγώνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ