aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠολύ... Απόλλων για να πεθάνει! (pics)

Πολύ… Απόλλων για να πεθάνει! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Αμάν ματσάρα στο Τσίρειο! Ο Απόλλων σε διάστημα δύο λεπτών, στις καθυστερήσεις (!) μετέτρεψε το 1-2 της ΑΕΚ σε 3-2 και παρέμεινε στο… κυνήγι (-4) του πρωτοπόρου ΑΠΟΕΛ. Ο Βινίσιους ισοφάρισε σε 2-2 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Γκιέ Γκιέ στο τρίτο… χτύπησε σαν κόμπρα για να χαρίσει τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του!

Από την άλλη, η ΑΕΚ αυτοκτόνησε (κυριολεκτικά) και πλέον έχασε κάθε ελπίδα της για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Προηγήθηκε δύο φορές στο Τσίρειο, που τής πάει πολύ, αλλά δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το προβάδισμα της και μοιραία έμεινε στο -6 από την κορυφή. Το παιχνίδι σημαδεύτετηκε από τις λάθος αποφάσεις του Τράττου στο πρώτο ημίχρονο.

Απέβαλε σωστά τον Τρισκόφσκι, δεν απέλαβε λανθασμένα τον Σακέτι στην ίδια φάση και τελικά έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ρομπέρζ για να ολοκληρώσει τη σειρά λαθών του. Το σκορ άνοιξε στο 3ο λεπτό ο Φλοριάν με δυνατό σουτ και ο Βασιλείου απάντησε στο 28′ με τον ίδιο τρόπο για το 1-1.

Στην επανάληψη ο Γαρίδο έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΚ με έναν κεραυνό στο 75′, όμως όπως προαναφέραμε ο Απόλλωνα ήταν πολύ σκληρός για να πεθάνει. Στο 90’+1 ο Βινίσιους ισοφάρισε με κεφαλιά σε 2-2 και στο 90’+3 ο εκτεθειμένος Γκιέ Γκιέ σημείωσε με τον ώμο (!) το 3-2.

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Σέρζιο, Ρομπέρζ, Βινίσιους, Βασιλείου (77′ Πίεχ), Κυριάκου, Σακέτι, Ντα Σίλβα, Πέδρο (46′ Σαρδινέρο), Παπουλής (46′ Μπεντόγια), Γκιέ Γκιέ.

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Γιωργαλλίδης, Ορτίθ, Μουρίγιο, Καταλά, Γαρίδο, Λαμπάν, Λαρένα (73′ Μπόλιεβιτς), Χέφελ (73′ Τομάς), Ακοράν, Τρισκόφσκι, Φλοριάν (84′ Μυτίδης).

Σκόρερ: Βασιλείου 28′, Βινίσιους 90’+1, Γκιέ Γκιέ 90’+3 / Φλοριάν 3′, Γαρίδο 75′

Κίτρινες: Σακέτι, Παπουλής, Πίεχ / Λαρένα, Λαμπάν, Γαρίδο

Αποβολές: Ρομπέρζ (απευθείας) / Τρισκόφσκι (απευθείας)

Γήπεδο: Τσίρειο

Διαιτητής: Tράττου Λεόντιος

Α’ Βοηθός: Τούρος Δώρος

Β’ Βοηθός: Χρίστου Ε. Χρίστος

4ος: Ψευδιώτης Κώστας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Σκαπούλλης Χρίστος

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ