aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΠοιος, ποιος, ποιος μωρό μου ποιος;

Ποιος, ποιος, ποιος μωρό μου ποιος;

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ποιος προπονητής θα διαβεί πρώτος την πόρτα της εξόδου; Ή καλύτερα ποιος πιστεύεται πως θα πληρώσει το… μάρμαρο τυχόν άσχημης πορείας της ομάδας του στην τρέχουσα σεζόν που άρχισε πρόσφατα;

Με αφορμή την… προπονητοφαγία στο κυπριακό ποδόσφαιρο και τις συνεχείς αλλαγές προπονητών που μοιάζουν σαν αλλαξιές πουκαμίσων, η ιστοσελίδα μας στη συνέχεια των δημοσκοπήσεών της, αυτή τη φορά σας καλεί να ψηφίσετε την -κατά τη γνώμη σας- πρώτη αποχώρηση ή αποδέσμευση προπονητή.

Στο… μενού της δημοσκόπησής μας θα βρείτε προπονητές που εργάζονται κυρίως στις πιο λαοφιλείς ομάδες του νησιού μας ενώ αν θέλετε η επιλογή σας να αφορά σε κάποιον άλλο, υπάρχει έξτρα επιλογή (σ.σ. Άλλος).

Για να συμμετάσχετε στο γκάλοπ μας, θα χρειαστεί να είστε στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας «Goal.com.cy» και προχωρήσετε με τον δείκτη του ποντικιού του υπολογιστή σας λίγο πιο κάτω και στα δεξιά θα δείτε τη δημοσκόπηση.

Για το νέο μας γκάλοπ, επιλέξαμε τους Τόμας Κρίστιανσεν (ΑΠΟΕΛ), Τζον Κάρβερ (Ομόνοια), Αντόνιο Πούτσε (Ανόρθωση), Εουτζέν Νεαγκόε (Νέα Σαλαμίνα), Ιμανόλ Ιδιάκεθ (ΑΕΚ), Πέδρο Εμανουέλ (Απόλλων), Πάμπος Χριστοδούλου (ΑΕΛ) και την επιλογή «Άλλος».

Untitled

Σχετικά με την προηγούμενη δημοσκόπησή μας «Ποια είναι, κατά τη γνώμη σας, η καλύτερη καλοκαιρινή μετεγγραφή;», την πρωτιά κατέκτησε ο Ματ Ντέρμπισαϊαρ της Ομόνοιας.

Untitled

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ