aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠοινές-λαιμητόμος για Ρομπέρζ-Τρισκόφσκι!

Ποινές-λαιμητόμος για Ρομπέρζ-Τρισκόφσκι!

Ακριβά, πολύ ακριβά θα πληρώσουν τις αποβολές τους στο παιχνίδι του Απόλλωνα με την ΑΕΚ οι Βαλεντίν Ρομπέρζ και Ιβάν Τρισκόφσκι, οι οποίοι δέχθηκαν την απευθείας κόκκινη κάρτα του Λεόντιου Τράττου.

Ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε έξτρα 2 αγωνιστικές στον Γάλλο κεντρικό αμυντικό και 3 στον Σκοπιανό επιθετικό. Συνεπώς, ο Ρομπέρζ θα απουσιάσει από 4 αγώνες (Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ) του Απόλλωνα και ο Τρισκόφσκι από 5 (ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Ανόρθωση, Ομόνοια, Απόλλων) της ΑΕΚ.

Καταγγελία του Λεόντιου Τράττου κατά του Βαλεντίν Ρομπέρζ για σοβαρό παραβατικό παιχνίδι, έκανε φάουλ σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή χρησιμοποιώντας υπερβολική βία στον αγώνα με την ΑΕΚ. Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο.

Καταγγελία του Λεόντιου Τράττου κατά του Ιβάν Τρισκόφσκι που αποβλήθηκε γιατί κτύπησε με τα χέρια αντίπαλο εκτός φάσης στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Απόφαση: Αποκλεισμός από τρεις αγώνες και πρόστιμο.

https://goal.philenews.com/afta-apofasise-o-athlitikos-dikastis-3/

https://goal.philenews.com/afti-plironoun-afti-kindynevoun/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ