aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠοια θα είναι η πιο επιτυχημένη μετεγγραφή;

Ποια θα είναι η πιο επιτυχημένη μετεγγραφή;

Ποια θα είναι η πιο επιτυχημένη μετεγγραφή του φετινού καλοκαιριού; Ή καλύτερα ποια πιστεύεται πως θα είναι;

Με αφορμή την προσπάθεια των κυπριακών ομάδων να συμπληρώσουν το ρόστερ τους και  τις μετεγγραφές που έγιναν μέχρι στιγμής όσον αφορά στην ενδυνάμωση του ρόστερ, η ιστοσελίδα μας στη συνέχεια των δημοσκοπήσεών της, αυτή τη φορά σας καλεί να ψηφίσετε την -κατά τη γνώμη σας- καλύτερη προσθήκη.

Στο… μενού της δημοσκόπησής μας θα βρείτε παίκτες για όλα τα γούστα, εκ των οποίων οι πλείστοι αγωνίζονται σε διαφορετικές μεταξύ τους θέσεις.

Για να συμμετάσχετε στο γκάλοπ μας, θα χρειαστεί να μπείτε στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας «Goal.com.cy» και προχωρήσετε με τον δείκτη του mouse σας λίγο πιο κάτω και στα δεξιά θα δείτε τη δημοσκόπηση.

Για το νέο μας γκάλοπ, επιλέξαμε τους Ιγκόρ ντε Καμάργκο (ΑΠΟΕΛ), Ρουβέν Ράγιος (Ανόρθωση), Λούκας ντε Σόουζα (ΑΕΛ), Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη (ΑΕΚ), Αρκάντιους Πίεχ (Απόλλων), Ματ Ντέρμπισαϊαρ (Ομόνοια) και Ματίας Αβελάιρας (Νέα Σαλαμίνα).

Untitledw

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ