aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠοδοσφαιρική δικαιοσύνη στα… σχοινιά!

Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στα… σχοινιά!

Μόνο με… πλακίτσα θα την βγάλουμε καθαρή, με όλα όσα γίνονται στην ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Ο μόνος που έπιασε το νόημα, είναι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ. «Εντάξει, από τη στιγμή που ο τεχνικός διευθυντής μας, ο οποίος δεν είχε προκαλέσει ποτέ, γλίτωσε τα ισόβια, για εμάς είναι θετικό.

Πάλι καλά», ανέφερε ο Κυριάκος Δημητρίου για τον εξάμνηνο αποκλεισμό του Ρόκα προσθέτοντας ότι οι αποφάσεις είναι αλλοπρόσαλλες. Για να είμαστε σωστοί, αυτό το τελευταίο δεν αμφισβητείται από κανέναν. Κατά καιρούς όλοι το χρησιμοποίησαν, φτάνει να μην τους… βολεύουν οι αποφάσεις. Παλαιότερα ήταν η περιβόητη Δικαστική Επιτροπή για να ακολουθήσει ο αθλητικός δικαστής.

Η αντίδραση της ΑΕΚ, όμως, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Όταν ο Καραπατάκης έφτασε στο σημείο να λέει ότι είναι «μέγιστη πρόκληση, η οποία δεν θα μείνει αναπάντητη», είναι βέβαιο ότι θα πάει μακριά η βαλίτσα. Επίσης, εκ μέρους της διοίκησης, ο Ιωσήφ Φράγκος, έδωσε μια άλλη διάσταση στο θέμα: «Ο κύριος Βρυωνίδης αν έχει παράπονο γιατί δύο φορές η ΑΕΚ δικαιώθηκε στο Εφετείο, ελπίζω πως δεν ενεργεί εκδικητικά».

Ο Ιωσήφ Φράγκος αναφέρθηκε και στην παραπομπή του Όλτρα: «Καταγγέλθηκε ότι έσπρωξε τον διαιτητή. Πήρα το οπτικό υλικό από όλη τη φάση στα αποδυτήρια. Μελέτησα όλη την ανθρώπινη κίνηση που έγινε στα αποδυτήρια. Ποτέ ο Όλτρα, δεν ήταν σε απόσταση αγγίγματος από τον διαιτητή. Ποτέ δεν τον έσπρωξε»!

Το μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ, δήλωσε ότι έστειλε το οπτικό υλικό στον Βρυωνίδη και του ζήτησε να το εξετάσει: «Είπε ψέματα ο διαιτητής. Ο Όλτρα τιμωρήθηκε για κάτι που δεν έχει κάνει. Προκαλώ όποιον θέλει να έρθει να δει το οπτικό υλικό». Δεν είναι άσχημη ιδέα, το οπτικό υλικό να δοθεί ολόκληρο στη δημοσιότητα για να κάτσει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ