aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠληθαίνουν οι ενδιαφερόμενοι από Κύπρο για Γιαννιώτα

Πληθαίνουν οι ενδιαφερόμενοι από Κύπρο για Γιαννιώτα

Ο Γιάννης Γιαννιώτας «κόπηκε» από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ Αθηνών και ολοένα και αυξάνονται οι πιθανότητες αποχώρησης του από το ρόστερ του «Δικεφάλου». Ο Ελλαδίτης διεθνής ήδη μπήκε στο ψάξιμο για τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αν και διατηρεί συμβόλαιο γι’ άλλα δύο χρόνια με την ΑΕΚ.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αποκάλυψε δημόσια, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» στη Cytavision, ότι δεν τον αφήνει αδιάφορο η περίπτωση του 26χρονου ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, τόνισε πως είναι από τις περιπτώσεις που θα χρειαστούν υπομονή ίσως και μέχρι το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου. Ο Γεωργιανός μάλλον έχει δίκαιο, καθώς ο Γιαννιώτας δεν αναμένεται να βιαστεί για την απόφασή του εκτός και αν βρει πρόταση που τον αφήνει πλήρως ικανοποιημένο. Σύμφωνα με πληροφορίες την περίπτωση του Γιαννιώτα παρακολουθούν και άλλες κυπριακές ομάδες, πέραν της Ανόρθωσης, αφού μπορεί στην ΑΕΚ Αθηνών να μην καθιερώθηκε, όμως η παρουσία του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ ήταν εξαιρετική.

Στην «εξίσωση» μπαίνει και το οικονομικό, καθώς στο συμβόλαιο του Γιαννιώτα με την ΑΕΚ προνοούνται απολαβές κλιμακωτές ανά έτος, ξεκινώντας από τις 270 χιλιάδες ευρώ για τον πρώτο χρόνο συνεργασίας, 290 τον δεύτερο και 310 τον τρίτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ