aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠλήρωσε τα σπασμένα ο Άρης! (pics+video)

Πλήρωσε τα σπασμένα ο Άρης! (pics+video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Φέρτε της τον επόμενο, τελείωσε από εδώ! Η ΑΕΚ έκανε μια… χαψιά τον κακομοίρη Άρη και με το επιβλητικό 4-0 πήρε ήδη το εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Οι κιτρινοπράσινοι έβγαλαν με αυτόν τον τρόπο την οργή τους για όλα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την περασμένη Κυριακή. Ο Άρης πλήρωσε τα σπασμένα, όμως έτσι και αλλιώς ήταν… αδιάφορος στον δεύτερο τη τάξει θεσμό, αφού η προσοχή του είναι στραμμένη στο πρωτάθλημα.

Απόλυτος πρωταγωνιστής, για άλλη μία φορά άλλωστε, ο Φλοριάν, ο οποίος σκόραρε δύο φορές (έφτασε τα 24 στη σεζόν) και ουσιαστικά «υπέγραψε» τη νίκη της ΑΕΚ. Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε στο 22ο λεπτό και 53ο λεπτό, ενώ το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερ έβαλαν και οι Καταλά (28ο λεπτό) και Ρουσιάς (61ο λεπτό). Στο τελευταίο μισάωρο οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν με άνεση το υπέρ τους αποτέλεσμα, δεν έφτιαξαν τη μεγάλη φάση και έτσι το 4-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο ΑΕΚ Αρένα. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου στο Τσίρειο.


ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Γιωργαλλίδης, Νέλσον, Μοϊσόφ, Καταλά, Αντωνιάδης, Τρουγιόλς, Κάσες, Τομάς (65′ Σόρια), Τέτε, Χέφελ, Φλοριάν (61′ Ρουσιάς).

Άρης (Νίκος Παναγιώτου): Μιχαήλ, Ε. Κυριάκου, Μαμμίδης, Α. Κυριάκου, Ευσταθίου, Παχίπης, Ταποκό, Παναγή, Εγγλέζου, Πάγκαλος, Ιονίτσα (60′ Μαραγκουδάκης).

Σκόρερ: Φλοριάν 22′, 53′ Καταλά 28′, Ρουσιάς 61′

Κίτρινες: Ευσταθίου, Μαμμίδης.

Αποβολές:

Στάδιο: ΑΕΚ Aρένα

Διαιτητής: Νικολαϊδης Χρίστος

Α’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος

Β’ Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος

4ος: Χριστοδούλου Κυριάκος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Καϊλης Πανίκος


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ