aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠλήρης ανατροπή στο θέμα Κρίστιανσεν!

Πλήρης ανατροπή στο θέμα Κρίστιανσεν!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Η διοίκηση της Λιντς στηρίζει πλήρως τον Τόμας Κρίστιανσεν στον πάγκο της ομάδας, σύμφωνα με συνέντευξη του διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας Άνγκους Κίνεαρ, που δημοσιεύθηκε στην «Yorkshire Post». Η ομάδα του πρώην τεχνικού του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ είχε επτά νίκες στα τελευταία εννιά παιχνίδια, ενώ έπεσε από την 1η στην 10η θέση της βαθμολογίας, όμως το Διοικητικό Συμβούλιο είναι σίγουρο ότι «έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει τους στόχους της ομάδας», παρ’ όλες τις σκέψεις που υπήρχαν στο παρελθόν για αποδέσμευση του.

Ο Κίνεαρ ανέφερε αρχικά: «Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να τον αμφισβητούμε. Οι λογικοί οπαδοί θα αντιλαμβάνονται ότι είναι ένας προπονητής που έρχεται σε ένα νέο πρωτάθλημα, πολύ ανταγωνιστικό, δουλεύει με νέους ποδοσφαιριστές και τρεις βαθμοί από τα πλέι-οφ στην παρούσα φάση είναι απολύτως λογικό με αυτά τα δεδομένα. Απ’ όσα είδαμε μέχρι τώρα ο Τόμας έχει τη δυνατότητα να επιτύχει τους στόχους της ομάδας».

Στη συνέχεια σχολίασε τα ανεπιτυχή αποτελέσματα: «Νομίζω αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα στο πρωτάθλημα, όταν παίζουμε όπως μπορούμε. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας έχει θέσει ψηλούς στόχους και κάποια αποτελέσματα δεν συμβαδίζουν με αυτούς. Υπάρχει προβληματισμός ασφαλώς, αλλά είμαστε σίγουροι ότι τα υλικά υπάρχουν για να επιστρέψουμε στον ρυθμό που είχαμε στην αρχή της σεζόν».

Διαβάστε επίσης:
Οι 4 κρίσιμες μέρες του Κρίστιανσεν
Οπαδική πίστη στον Κρίστιανσεν: «Θα μας οδηγήσει στη δόξα»

Επίσης όπως αναφέρεται στη συνέντευξη ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αντρέα Ραντριτσάνι, έθεσε ως στόχο την άνοδο στην Premiere League σε διάστημα πέντε χρόνων από την τρέχουσα σεζόν, αλλά στόχος φέτος είναι ο τερματισμός στην πρώτη εξάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ