aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠιθανότητα κλεισίματος των γηπέδων: Το μπαλάκι στη Κυβέρνηση!

Πιθανότητα κλεισίματος των γηπέδων: Το μπαλάκι στη Κυβέρνηση!

Χτύπησε και την πόρτα της Κύπρου ο Κορονοϊός καθώς το απόγευμα της Δευτέρας έγιναν γνωστά τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα που προσβλήθηκαν από τον εν λόγω επιδημία. Σαφώς και αυτό αγγίζει τον αθλητισμό, με αποτέλεσμα ΚΟΑ και ΚΟΠ να αναλαμβάνουν δράση σε συνεννόηση με την Κυβέρνηση.

Αρχικά ο Οργανισμός Αθλητισμού συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στις 13:00 στην οποία θα δώσουν το παρών τους υπεύθυνοι τμημάτων αθλητισμού και γηπέδων, ενώ στις 15:30 η ΚΟΠ στην καθιερωμένο εκτελεστική συνεδρία, θα συζητήσει μεταξύ άλλων και για τον Κορονοϊο αλλά και τις επόμενες κινήσεις πρόληψης.

Είναι σημαντικό ωστόσο να αναφέρουμε, πως τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το κλείσιμο των γηπέδων, ανήκει στην Κυβέρνηση η οποία σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας, θα αποφασίσει αν οι αγώνες θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών ώστε να αποφύγουμε την εξάπλωση του Κορονοϊού. Υπενθυμίζουμε ωστόσο πως εκατοντάδες Κύπριοι υποβάλλονται σε εξετάσεις αυτή την ώρα ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν προσβληθεί.

Τέλος, ήδη στην Ιταλία, Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες, οι αγώνες θα διεξάγονται χωρίς φιλάθλους ενώ σε άλλα μέρη έχει τερματιστεί οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα. Μάλιστα, η UEFA αποφάσισε κάποιοι αγώνες να πραγματοποιηθούν επίσης κεκλεισμένων των θυρών σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ