aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Πιθανός προορισμός για Θεοδωρόπουλο η Κύπρος - Ομάδα έχει εκφράσει ενδιαφέρον»

«Πιθανός προορισμός για Θεοδωρόπουλο η Κύπρος – Ομάδα έχει εκφράσει ενδιαφέρον»

Το κυπριακό πρωτάθλημα ως πιθανό προορισμό για να συνεχίσει την καριέρα του ο τερματοφύλακας της Λαμίας Κώστας Θεοδωρόπουλος αναφέρει η ιστοσελίδα lamiara.gr, που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα που αφορούν την ομάδα της Φθιώτιδας.

Επικαλούνται παράλληλα πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ομάδα από την Κύπρο έχει εκφράσει ήδη ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Το δημοσίευμα:

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν την περσινή σεζόν με την απόδοσή του στα κυανόλευκα και φέτος αποτέλεσε το δίδυμο με τον Ντέβις Επασί στη θέση κάτω από τα γκολ ποστ, ο Κώστας Θεοδωρόπουλος μένει ελεύθερος και το Κυπριακό πρωτάθλημα είναι πιθανό να αποτελέσει τον επόμενο προορισμό του.

Ο Θεοδωρόπουλος ήρθε στην Λαμία ελεύθερος από μια γεμάτη σεζόν με τον Απόλλων Πόντου (23 συμμετοχές) στο πρωτάθλημα της τότε Football League (σημερινή Super League 2) .

Ήταν ένα στοίχημα και για την Λαμία διότι προερχόταν από χαμηλότερη κατηγορία αλλά και για τον ίδιο ο οποίος ήθελε να αποδείξει ότι αξίζει να αγωνίζεται στην Super League.

Το στοίχημα κερδήθηκε και για τους δύο αφού στην πρώτη του σεζόν με τα κυανόλευκα έκανε πράγματα και θαύματα!

Δεύτερος στο πρωτάθλημα σε ποσοστό αποκρούσεων πίσω από τον Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού, πρώτος με το απόλυτο σε ποσοστό αποκρούσεων σε σουτ εκτός περιοχής, πρώτος και σε επεμβάσεις που έσωσαν τη Λαμία από σχεδόν επτά γκολ παθητικό (6.7)! Σε όλα αυτά προσθέστε και τα 10 clean sheets σε 18 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Φέτος ο τραυματισμός του στην αρχή της σεζόν σε συνδυασμό με την ανοδική πορεία του Ντέβις Επασί ο οποίος “μπήκε στα γάντια του” πραγματοποιώντας και αυτός εξαιρετική σεζόν, τον κράτησαν εκτός αρχικής 11αδας. Συνάμα ατύχησε να πάρει συμμετοχές σε παιχνίδια την περίοδο που η ομάδα ήταν σε κακό φεγγάρι, κάτι που δεν τον βοήθησε, αντίθετα του στοίχισε και την μεγαλύτερη ήττα στην καριέρα του, αυτή από τον Ολυμπιακό!

Το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος του μήνα και ενώ, τουλάχιστον βάσει του ρεπορτάζ, αρχικά υπήρχε η πεποίθηση πως θα ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, εντέλει δεν έχει γίνει, προς ώρας τουλάχιστον, καμιά επαφή.

Πρόθεση και προτεραιότητα του ίδιου ήταν η συζήτηση για ανανέωση με την Λαμία αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξετάζει τις επιλογές του την ίδια στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδα από την Κύπρο έχει εκφράσει ήδη ενδιαφέρον για την απόκτησή του ενώ το όνομά του εμπλέκεται και σε μεταγραφικά άλλων ελληνικών ομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ