aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠήρε «λαβράκι» από την Αυστραλία η ΑΕΚ, ανακοίνωσε Μαρτή

Πήρε «λαβράκι» από την Αυστραλία η ΑΕΚ, ανακοίνωσε Μαρτή

Την απόκτηση του Κυπριοαυστραλού Αντώνη Μαρτή για τα επόμενα δύομισι χρόνια ανακοίνωσε ΑΕΚ.

Πρόκειται για 21χρονο μέσο που ξεκίνησε την καριέρα του στην Αυστραλία. Το 2016 εντάχθηκε στην ομάδα νέων της Μίντιλαντ στη Δανία. Από τον Οκτώβριο του 2020 αγωνίζεται ως δανεικός στην Μακάρθουρ στην Αυστραλία, έχοντας πραγματοποιήσει 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Την περασμένη σεζόν υπήρξε συμπαίκτης με τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 21χρονου (08/09/2000) Κυπριοαυστραλού μέσου Αντώνη Μαρτή.

Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε με επιτυχία της απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.

O Αντώνης Μαρτής τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν ως δανεικός από την FC Midtjylland στην Αυστραλία και την Macarthur FC, με την οποία πραγματοποίησε 23 συμμετοχές.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αυστραλία όπου και αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής των Sydney Olympic, Bankstown Berries και New South Wales Institute of Sport. Από το 2016 μετακόμισε στην Νορβηγία για την FC Midtjylland, με την δεύτερη ομάδα της οποίας πραγματοποίησε 42 συμμετοχές, και άλλες 14 συμμετοχές στο UEFA Youth League.

Είναι διεθνής με την Εθνική Νέων Κύπρου και με τις μικρές Εθνικές Ομάδες της Αυστραλίας.

H oικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ