aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΠήραν Παναγιώτη Λουκά για αντί- Μπάλογκ στην Παλέρμο;

Πήραν Παναγιώτη Λουκά για αντί- Μπάλογκ στην Παλέρμο;

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Ο ΑΠΟΕΛ έφερε από την Παλέρμο δανεικό τον Νόρμπερτ Μπάλογκ και η Ιταλική ομάδα έβαλε στο μάτι τον «δικό» μας Παναγιώτη Λουκά τον οποίο απέκτησε επίσης με την μορφή δανεισμού από την Αταλάντα.

Ίδια τα σωματικά προσόντα των δύο επιθετικών με τον Λουκά να βρίσκεται πλέον στα 18 του χρόνια και να θεωρείται από τους πιο εξελίξιμους επιθετικούς της ηλικίας του.

Ψηλός, δυνατός, με άριστη τεχνική κατάρτιση στοιχεία που δείχνουν πως έχει μπροστά του μια λαμπρή καριέρα.

Θεωρείται πολύ καλός επιθετικός ο Μπάλογκ που για διάφορους λόγους δεν ξεδίπλωσε ακόμα το ταλέντο του και δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στην Παλέρμο. Του έδωσε ευκαιρίες, δεν δικαίωσε τις προσδοκίες γι’ αυτό και δεν βρισκόταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και έφυγε δανεικός.

Διαβάστε επίσης: Ονειρικό ντεμπούτο για Λουκά με την Παλέρμο (video)

Πλέον ο Παναγιώτης Λουκά έχει την ευκαιρία μέσα από τις εμφανίσεις του στην Πριμαβέρα ο να του «κλέψει» την θέση. Αυτό θα εξαρτηθεί και από τις απαιτήσεις της Αταλάντα με την οποία διατηρεί συμβόλαιο.

Αξίζει να επισημάνουμε πως πριν από 3 χρόνια ο Κύπριος άσος έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ αφού κάποιοι δεν πίστεψαν στο ταλέντο του και από τότε χρόνο με τον χρόνο βελτιώνεται συνεχώς και δείχνει σπουδαία ανέλιξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ