aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Πιο φορμαρισμένη ομάδα η Ομόνοια, καιρός να καθαρίσει το μυαλό μας»

«Πιο φορμαρισμένη ομάδα η Ομόνοια, καιρός να καθαρίσει το μυαλό μας»

Την αναγκαιότητα να βρεθούν άμεσα λύσεις για να επανέλθει η ΑΕΚ εκεί που πρέπει τόνισε ο Ηλίας Χαρουλάμπους. Ο υπηρεσιακός προπονητής των κιτρινοπράσινων μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 3-1 από την Ομόνοια χαρακτήρισε το «τριφύλλι» ως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την ίσως πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα. Δεχθήκαμε πολύ νωρίς γκολ, που σίγουρα μας επηρέασε στη συνέχεια του αγώνα. Κάπου αποσυντονιστήκαμε. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια, ήταν καλύτερη από εμάς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πετύχαμε την ισοφάριση σε ένα σημείο, που πιστεύω θα μας βοηθούσε για την συνέχεια. Μετά δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και δυσκολευτήκαμε αρκετά. Δεχθήκαμε γκολ στην αρχή του α’ ημιχρόνου αλλά και του β’ ημιχρόνου. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο, να ανταποκριθούμε, να μαζευτούμε, γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να την φέρουμε εκεί που της αξίζει».

Για το κεφάλαιο προπονητή και τεχνικού διευθυντή; «Το χειρίζεται η διοίκηση. Είναι καιρός να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να δούμε τι δεν κάναμε σωστό και να το διορθώσουμε. Σίγουρα προβληματίζει η κατάσταση, θα βρεθεί ο τρόπος να δούμε την ΑΕΚ εκεί που την βλέπαμε τα τελευταία χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ