aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠιέρος: «Τι τουρίστας; Αν ήθελα έμενα στην Ιαπωνία, δεν έρχομαι στην Εθνική για τα €1.500»

Πιέρος: «Τι τουρίστας; Αν ήθελα έμενα στην Ιαπωνία, δεν έρχομαι στην Εθνική για τα €1.500»

Φιλοξενούμενος στο podcast «Orange Legacy» ήταν ο Πιέρος Σωτηρίου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ξετύλιξε το κουβάρι των αναμνήσεων και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο Εθνική Κύπρου. Ο διεθνής φορ δεν έκρυψε την πικρία του για την κακή πορεία της Εθνικής, αλλά και για το γεγονός πως του ασκείται ιδιαίτερη κριτική.

Η σχετική τοποθέτηση

«Με ενοχλεί, ναι η κακή πορεία της Εθνικής Κύπρου. Εγώ ξεκινώ από την Ιαπωνία για να έρθω στην Κύπρο να παίξω στην Εθνική και τα ακούω εγώ ότι είμαι τουρίστας. Τι τουρίστας; Αν ήθελα έμενα στην Ιαπωνία. Έρχομαι για τα 1000-15000 ευρώ; Όι ρε φιλε. Έρχομαι γιατί πονώ την Εθνική. Πονώ την, αλήθεια που σας λέω. Πιάνω την οικογένειά μου όλη και ερχόμαστε στην Κύπρο. Όχι από εδώ πιο κάτω, είναι μία ημέρα ταξίδι. Σίγουρα θα αναλάβω την ευθύνη για την πορεία της Εθνικής, ως αρχηγός, αλλά και κάποιοι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αλλά το 75% των ανθρώπων στην Κύπρο στηρίζουν την Εθνική Ελλάδος (σ.σ. περισσότερο από την Κύπρο). Πώς γίνεται αυτό; Και εγώ στηρίζω την Εθνική Ελλάδας, αλλά δεν γίνεται να μην στηρίζουμε την Κύπρο».

Δείτε την απάντηση στο 59:45 του βίντεο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ