aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠιέρος: «Δεν θέλουμε να θυμόμαστε την περσινή χρονιά, να χτίσουμε για το μέλλον»

Πιέρος: «Δεν θέλουμε να θυμόμαστε την περσινή χρονιά, να χτίσουμε για το μέλλον»

Ως χρονιά που κανείς δεν θέλει να θυμάτε χαρακτήρισε την περσινή ο Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας, στη συνέντευξη ενόψει του αυριανού αγώνα με την Σλοβακία. Ο Κύπριος επιθετικός τόνισε ότι η περσινή χρονιά πρέπει να πεισμώσει τους ποδοσφαιριστές, και σε αυτή τη διοργάνωση να χτίσουν για το μέλλον.

Όσα δήλωσε ο Πιέρος Σωτηρίου:

Αρχικά είπε: «Μια νέα διοργάνωση αρχίζει για την Εθνική μας αύριο, με πολύ δύσκολες ομάδες στον όμιλο μας. Θα δώσουμε τα πάντα για να εκπροσωπήσουμε επάξια την χώρα μας. Σίγουρα η περσινή χρονιά δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, όμως γυρίζουμε μια νέα σελίδα από αύριο. Ευελπιστώ και πιστεύω θα πάμε καλύτερα».

Για τον νέο προπονητή: «Σίγουρα είναι νέος προπονητής, με νέες φιλοδοξίες, αλλά με ίδια κουλτούρα με την δική μας. Πιστεύω ότι με το πλάνο να μπορέσουμε να πάρουμε κάποια θετικά αποτελέσματα και να έχουμε μια θετική εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν είναι κίνητρο τα περσινά κακά αποτελέσματα: «Όλοι γνωρίζουμε ότι η περσινή χρονιά ήταν μια χρόνια που δεν θέλουμε να θυμόμαστε. Να πεισμώσουμε σε αυτή την διοργάνωση για να μπορέσουμε να χτίσουμε για το μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ