aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠέτρος Καραγιάννης: «Ίσως προς το τέλος του Μάρτη να ανοίξουν τα γήπεδα»

Πέτρος Καραγιάννης: «Ίσως προς το τέλος του Μάρτη να ανοίξουν τα γήπεδα»

Στον ΣΠΟΡ FM μίλησε ο καθηγητής μικροβιολογίας/μοριακής Ιολογίας και μέλος της επιδημιολογικής ομάδας Πέτρος Καραγιάννης, για το ενδεχόμενο επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα.

Όσα δήλωσε ο κ. Πέτρος Καραγιάννης:

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα: «Δεν έχει συζητηθεί τίποτα επί του προκειμένου, όλες οι συζητήσεις είναι σε γενικές γραμμές. Δεν έχει παρθεί καμία απόφαση. Θα συνεχίσουμε να συζητάμε διάφορα σενάρια και από εκεί και πέρα οι αποφάσεις θα παρθούν από το υπουργικό συμβούλιο την Πέμπτη».

Αν θεωρεί ότι είναι εφικτή η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Τη δεδομένη στιγμή που έχουμε ακόμα ένα σχετικά υψηλό αριθμό κρουσμάτων, το θεωρώ λίγο επίφοβο. Οι οποιεσδήποτε χαλαρώσεις γίνουν θα πρέπει να γίνουν με προσοχή. Ας κάνουμε υπομονή ακόμα λίγο και αυτό ίσως να είναι δυνατό προς το τέλος του Μάρτη. Δεν το βλέπω να γίνεται την 1η Μαρτίου. Είναι αδύνατο να ανοίξουν όλες οι δραστηριότητες από την 1η Μαρτίου».

Για το ενδεχόμενο πραγματοποίησης rapid test από οπαδούς που θα πάνε στο γήπεδο: «Αυτό θα μπορούσε να γίνει αλλά θα παρατηρείται κοσμοσυρροή στους τόπους δειγματοληψιών. Θα μπορούσε να εισηγηθεί η ΚΟΠ κάτι τέτοιο».

Για την επανέναρξη της Γ’ Κατηγορίας και το πρωταθλήματος ΣΤΟΚ: «Αν υπάρχει ανάλογο αίτημα θα τοποθετηθούμε. Θεωρώ ότι θα μπορούσαν να επαναρχίσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ