aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΠετρολίνα ΑΕΚ: Πρεμιέρα την Τετάρτη στο FIBA Europe Cup

Πετρολίνα ΑΕΚ: Πρεμιέρα την Τετάρτη στο FIBA Europe Cup

Για την πρεμιέρα της στο FIBA Europe Cup ετοιμάζεται η Πετρολίνα ΑΕΚ, με την ομάδα να υποδέχεται την Τετάρτη (19/10, 19:00) στο Κίτιον την τουρκική Gaziantep.

Η ΑΕΚ θέλει να ξεκινήσει με το δεξί την διοργάνωση και μία καλή πορεία, έχοντας σαν οδηγό την περσινή ανεπανάληπτη παρουσία της.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και καλαθοσφαιριστές θα ήθελαν να έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους ώστε με τη φωνή, τον παλμό και τον ενθουσιασμό του να τους «σπρώξει» στην νίκη και να κάνουν ακόμη μία φορά περήφανο τον κάθε Αεκτσή και τον κάθε Σκαλιώτη.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ και του μαθητικού εισιτηρίου στα 5 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Ισχύουν για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τα εισιτήρια διαρκείας κατηγορίας Platinum. Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας κατηγορίας Green και Silver.

Το πλήρες πρόγραμμα στους ομίλους του FIBA Europe Cup:

Α/Α

DATE

TIME

TEAM A

TEAM B

1

19-Oct-16

19:00

PETROLINA AEK GAZIANTEP (TURKEY)

2

26-Oct-16

20:30

KB PEJA (KOSOVO) PETROLINA AEK

3

2-Nov-16

CLUZ NAPOCA (ROMANIA) PETROLINA AEK

4

9-Nov-16

20:30

GAZIANTEP (TURKEY) PETROLINA AEK

5

16-Nov-16

19:00

PETROLINA AEK KB PEJA (KOSOVO)

6

23-Nov-16

19:00

PETROLINA AEK CLUZ NAPOCA (ROMANIA)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ