aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΠετρολίνα ΑΕΚ: Επιστροφή στην δράση με ντέρμπι (δωρεάν είσοδος)

Πετρολίνα ΑΕΚ: Επιστροφή στην δράση με ντέρμπι (δωρεάν είσοδος)

Eπιστροφή στην δράση με ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι για την Πετρολίνα ΑΕΚ, η οποία  υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στο Κίτιον (Τρίτη 28/11, 19:45) για την 6η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League.

Η ομάδα των κιτρινοπρασίνων θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί της, αφού μετράει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Λόγω Εθνικής ομάδας αλλά και του ρεπό στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ αγωνίστηκε για τελευταία φορά την Πέμπτη (02/11), όταν και κέρδισε με 91-69 την ΕΘΑ στην Λευκωσία, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική.

Οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας της Λάρνακας χρειάζονται την μαζική και δυναμική στήριξη του κόσμου, προκειμένου να προσθέσουν ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα στο ενεργητικό τους και να κάνουν ακόμη ένα μικρό βήμα για την επίτευξη του στόχου τους. Μετά από απόφαση του ΔΣ η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλο τον κόσμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ