aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΠετρολίνα ΑΕΚ: Ανακοίνωσε φιλικά και διάσκεψη Τύπου

Πετρολίνα ΑΕΚ: Ανακοίνωσε φιλικά και διάσκεψη Τύπου

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας της, ενώ οι κιτρινοπράσινοι θα παραθέσουν διάσκεψη Τύπου στην Αρένα με σκοπό την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας.

Η ανακοίνωση:

«Την δεύτερη βδομάδα προετοιμασίας της διανύει η Πετρολίνα ΑΕΚ, με την καλαθοσφαιρική μας ομάδα να έχει δώσει και τα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Ομόνοια και ΕΝΠ. Η ομάδα μας πήρε ισάριθμες νίκες, με καλές παρουσίες και δείχνει να βρίσκεται στον σωστό δρόμο για την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα προσπαθήσει να πετύχει τους στόχους της νέας σεζόν. Η ομάδα μας θα συνεχίσει την προετοιμασία της με την συμμετοχή της στο Τουρνουά «Δώρος Ισαάκ» στο Παραλίμνι το Σάββατο (28/09) και την Κυριακή (30/09). Το Τουρνουά διοργανώνεται από την ΕΝΠ, ενώ θα συμμετάσχουν επίσης οι ομάδες του Απόλλωνα και του ΑΠΟΠ. Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα του Νικόλα Παπαδόπουλου θα αρχίσουν με το Σούπερ-Καπ κόντρα στον Κεραυνό στο Λευκόθεο (Κυριακή 06/10, 16:00).

Το πρόγραμμα του Τουρνουά:

28/09 (Σάββατο):
ΑΕΚ-Απόλλων (17:00)
ΕΝΠ-ΑΠΟΠ (19:30)

29/09 (Κυριακή):
Απόλλων-ΑΠΟΠ (17:00)
ΕΝΠ-ΑΕΚ (19:30)

Tην Πέμπτη η δημοσιογραφική διάσκεψη για τα εισιτήρια διαρκείας

Η Πετρολίνα ΑΕΚ ανακοινώνει ότι η δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου (2019/20) θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης (26/09, 11:00). Η δημοσιογραφική διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διασκέψεων του AEK ARENA και θα μιλήσουν ο Πρόεδρος Βασίλης Σελλάς, ο προπονητής Νικόλας Παπαδόπουλος και ο αρχηγός Ιάκωβος Παντελή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ