aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠεριζήτητοι τρεις παίχτες του Άρη!

Περιζήτητοι τρεις παίχτες του Άρη!

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους.

Για το αποτέλεσμα κόντρα στην Ομόνοια (2-2): «Σίγουρα αυτό μας κρατά ζωντανούς, ότι η ομάδα έχει βάθος. Αυτό αποδείχθηκε από τους πολλούς τραυματισμούς που είχαμε, και ευτυχώς τα πάμε περίφημα τις τελευταίες αγωνιστικές, ανεβαίνουμε. Είναι καλό να παίρνεις βαθμούς από Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ (σ.σ 0-0) αλλά κακά τα ψέματα, πρέπει να παίρνουμε αποτελέσματα από ομάδες σαν εμάς. Σίγουρα τα βλέπουμε όλα ξεχωριστά, έχω πει πολλές φορές ότι το τέλος θα δείξει ποιοι έκαναν σωστή δουλειά».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τον Χριστόπουλο: «Ούτε εμείς δεχόμαστε να χάσουμε, δυστυχώς δεν υπάρχει έδρα. Όπου και να παίζουμε εμείς το ίδιο μας κάνει, θα μας κάνει καλό η διακοπή. Εύχομαι σε δύο εβδομάδες να κάνει ένα καλό παιχνίδι. Στο πρώτο παιχνίδι τον ίδιο είχαμε μόνο δύο μέρες, έδειξε ότι άλλαξε την ψυχολογία και ότι είναι ένας καλός προπονητής. Έχει βρει αυτό που χρειαζόταν η ομάδα και μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχει υλοποιήσει στους στόχους της, την παραμονή στην κατηγορία».

Για τους Αλέξε και Ράντου: «Υπάρχει ενδιαφέρον και επίσημη πρόταση από μεγάλη ομάδα της Κύπρου για τον Αλέξε. Έχουμε μπει σε τελικές διαδικασίες για να κλείσει η συμφωνία. Για τον Ράντου ενδιαφέρεται η Ριέκα και τις επόμενες μέρες θα τελειώσει αυτή η μετεγγραφή. Σήμερα προέκυψε ενδιαφέρον για Κύπριο ποδοσφαιριστή και δεν είναι ο Φράγκος, θα το μάθετε σύντομα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ