aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΠερίγελος της Ευρώπης η Κύπρος (pics)

Περίγελος της Ευρώπης η Κύπρος (pics)

Το θέμα με τους φακέλους από την UEFA για ύποπτους για στοιχηματισμό αγώνες στην Κύπρο απασχόλησε, όπως ήταν λογικό, το ρεπορτάζ ξένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Αυτά αναφέρονται στις εισηγήσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για πάταξη του φαινομένου, που αν δεν γίνουν αποδεκτές από την ΚΟΠ, θα επιφέρει και κυρώσεις στο κυπριακό ποδόσφαιρο, όπως τον αποκλεισμό ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τα ξένα ηλεκτρονικά ΜΜΕ γράφουν για τα όσα λέχθηκαν στην ψεσινή άτυπη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, για τους 75 φακέλους που μας έστειλε η ΟΥΕΦΑ από το 2011 μέχρι σήμερα, ενώ φιλοξενούν και τις δηλώσεις που έκανε σήμερα σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς ο επίτιμος πρόεδρος της ΚΟΠ και αντιπρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Μάριος Λευκαρίτης για το πολύ σημαντικό θέμα των φακέλων.

«Η Κύπρος παίρνει σκληρά μέτρα για τους στημένους αγώνες», αναφέρει στον τίτλο της η βουλγαρική ιστοσελίδα «gol.bg», ενώ η πορτογαλική «desporto.sapo.pt» τιτλοφορεί το ρεπορτάζ της ως εξής: «Η Κύπρος θέλει να επιβάλει βαριές κυρώσεις στους συλλόγους που είναι ένοχοι σε στημένα ματς».

Η σέρβικη ιστοσελίδα «b92.net» γράφει πως «Η Κύπρος παίρνει μέτρα για την κάθαρση του ποδοσφαίρου», ενώ η γερμανική «sport1.de» ρωτά «Σκάνδαλο στημένων στην Κύπρο;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ