aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑ«Περήφανος για τον τρόπο που λειτουργεί το ποδόσφαιρο στην Κύπρο»

«Περήφανος για τον τρόπο που λειτουργεί το ποδόσφαιρο στην Κύπρο»

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης στο σύντομο χαιρετισμό του στην αποψινή εκδήλωση για την απονομή των βραβείων ήθους συγχάρηκε τους βραβευθέντες και ευχήθηκε σε όλους είναι υγιές και παραγωγικό 2017.

«Είμαστε προ το πυλών ενός πολύ ενδιαφέροντος Πρωταθλήματος και χρειάζεται ηρεμία από όλους. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος σε όλα τα επίπεδα και στην πρώτη εξάδα αλλά και για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αυτό μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους για το μοντέλο του Πρωταθλήματος που επιλέξαμε πριν αρκετά χρόνια και που είναι ο πλέον κατάλληλος για την Κύπρο.

Καλούμαστε όλοι να κρατήσουμε ψηλά τον πήχη του ευ αγωνίζεσθε στην πορεία ενός δύσκολου Πρωταθλήματος», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Κουτσοκούμνης για να προσθέσει:

«Το 2016 δεχτήκαμε την κριτική που μας αναλογεί, ίσως και λίγο περισσότερη. Συνεχίστε και το 2017. Είμαστε εδώ να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, να αξιολογούμε και να αξιοποιούμε την καλόπιστη κριτική. Δεν είμαστε εδώ για να διαφοροποιούμε τις ίσες αποστάσεις τις οποίες ακολουθούμε προς κάθε ομάδα.

Μετά από ένα επιτυχές 2016 καταφέραμε να ενισχύσουμε με διάφορους τρόπους τα οικονομικά των Σωματείων μας και ελπίζουμε να το καταφέρουμε αυτό σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό το 2017. Χαίρομαι για το ποδόσφαιρο που έχουμε με όλα τα θετικά του και τα μειονεκτήματα του.

Είμαι εκπρόσωπος της FIFA σε διάφορες προβληματικές ποδοσφαιρικά χώρες και είμαι περήφανος για τον τρόπο που λειτουργεία το ποδόσφαιρο στην Κύπρο και σε συλλογικό επίπεδο και σε επίπεδο της Ομοσπονδίας. Αυτοσκοπός δεν είναι η σύγκριση με χειρότερους αλλά η συνεχής πρόοδος».

Ο κ. Κουτσοκούμνης αναφέρθηκε επίσης στην αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ ΚΟΠ και ΚΟΑ και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη για την παρουσία του στην εκδήλωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ