aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠέμπτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην Α' Κατηγορία

Πέμπτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην Α’ Κατηγορία

Θετικός στον ιό Covid-19 βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Τζίλσον Κόστα. Ο 23χρονος Πορτογάλος μέσος μετά την άφιξη του στην Κύπρο υποβλήθηκε με πρωτοβουλία της ομάδας σε έλεγχο και το αποτέλεσμα της εξέτασης που εκδόθηκε σήμερα είναι θετικό.

Στην ανακοίνωση της Δόξας σημειώνεται πως ο ποδοσφαιριστής μετά την άφιξή του παρέμεινε σε καραντίνα, σε ξενοδοχείο και δεν ενσωματώθηκε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα της ομάδας, ούτε ήρθε σε επαφή με οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού της ομάδας.

Ο Τζίλσον Κόστα είναι ο πέμπτος παίκτης κυπριακής ομάδας που βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19, μετά από την κάθοδό του στην Κύπρο. Προηγήθηκαν οι Zιόρτζιε Ντένιτς του Απόλλωνα, Βουγιαντίν Σάβιτς του ΑΠΟΕΛ και Αλεξάνταρ Πάντιτς της Δόξας και Ζουάν Φελίπε της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Η πολωνική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Φάνο Κατελάρη

Η ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας: Συγκεκριμένα, πρόκειται για Πορτογάλο ποδοσφαιριστή της Δόξας Κατωκοπιάς, ο οποίος ήρθε από Πορτογαλία μέσω Αθήνας στις 18/7, αφού εξασφάλισε ειδική άδεια. Κατά την άφιξή του προσκόμισε πιστοποιητικό αρνητικού PCR τεστ. Με έξοδα της ομάδας του υποβλήθηκε στην εξέταση ιδιωτικά πριν αρχίσει τις προπονήσεις.

Η ανακοίνωση της Δόξας

«Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς ενημερώνει ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας, βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19.

Ο ποδοσφαιριστής πριν την άφιξή του στην Κύπρο πέρασε από εξέταση Covid-19, με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό. Όπως σε κάθε περίπτωση άφιξης ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό, με πρωτοβουλία της ομάδας μας, υποβλήθηκε εκ νέου σε εξέταση Covid-19, σε συνεργασία με ιδιωτικό ινστιτούτο. Το αποτέλεσμα της εξέτασης εκδόθηκε σήμερα και είναι θετικό.

Ο ποδοσφαιριστής μετά την άφιξή του παρέμεινε σε καραντίνα, σε ξενοδοχείο και δεν ενσωματώθηκε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα της ομάδας, ούτε ήρθε σε επαφή με οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού της ομάδας.

Υπό τις οδηγίες των αρμόδιων του Υπουργείου Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών, σε χώρο που υπέδειξε το Υπουργείο Υγείας, ακολουθώντας αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ