aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠΑΣΠ: Βροντερό κι ομόφωνο «όχι» στην πρόταση για μείωση απολαβών

ΠΑΣΠ: Βροντερό κι ομόφωνο «όχι» στην πρόταση για μείωση απολαβών

Την ομόφωνη απόφαση των ποδοσφαιριστών για απόρριψη της πρότασης της ΚΟΠ για μειώσεις ύψους 23% στα ετήσια συμβόλαια τους λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος εξαιτίας του κορωνοϊού, πήρε χθες βράδυ ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης, η ηγεσία του ΠΑΣΠ πήρε χθες βράδυ έγκριση από όλους τους ποδοσφαιριστές για απόρριψη της πρόταση της ΚΟΠ.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη από τους αρχηγούς, το Συμβούλιο του ΠΑΣΠ και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στηρίζουν την απόφαση του ΠΑΣΠ και καλούν την ΚΟΠ να προσέλθει στον διάλογο για συζήτηση του προβλήματος που προέκυψε από τη αναστολή του πρωταθλήματος στις 15 Μαρτίου και μετά.

Οι ποδοσφαιριστές της Α’ Κατηγορίας δηλώνουν πως στηρίζουν την έναρξη συζητήσεων ΠΑΣΠ και ΚΟΠ για την εξεύρεση μιας δίκαιης λύσης, σύμφωνα με τις οδηγίες των FIFPRO, FIFA και UEFA. Οι συζητήσεις πρέπει να αποσκοπούν στην διευκόλυνση των Σωματείων να αντεπεξέλθουν σε οποιαδήποτε τυχόν ζημιά που πρόκυψε μετά την 15.3.20 λόγω της πανδημίας.

Επίσης, οι ποδοσφαιριστές στηρίζουν τις μέχρι σήμερα ενέργειες του ΠΑΣΠ και καλούν τα Σωματεία και την ΚΟΠ να συνεργαστούν για την εξεύρεση μιας δίκαιης για όλους λύσης. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Νεοφυτίδης, εντός της ημέρας θα αποσταλεί στην ΚΟΠ η επίσημη αρνητική απάντηση του ΠΑΣΠ στην πρόταση της Ομοσπονδίας, καθώς και η έκκληση για διάλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ