aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠΑΣΠ - Stoiximan Top Goal 17/18

ΠΑΣΠ – Stoiximan Top Goal 17/18

Αρχή κάνει αύριο ο καθιερωμένος ετήσιος διαγωνισμός του ΠΑΣΠ για το Καλύτερο Γκολ του Πρωταθλήματος (κανονική διάρκεια)! Από φέτος ο διαγωνισμός και τα βραβεία του μετονομάζονται σε Stoiximan Top Goal.

Με το πέρας κάθε αγωνιστικής ο ΠΑΣΠ θα επιλέγει τα 5 ωραιότερα γκολ και θα τα θέτει σε ψηφοφορία στο Facebook του συνδέσμου (facebook.com/pasp.org.cy), όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να ψηφίζουν για το κορυφαίο της κάθε Αγωνιστικής.

Ψηφίζοντας για το κορυφαίο γκολ, οι φίλαθλοι θα συμμετέχουν ταυτόχρονα σε κλήρωση, όπου κάθε αγωνιστική 1 τυχερός θα κερδίζει Συλλεκτικό Άλμπουμ για τα 30 χρόνια του ΠΑΣΠ με αφιέρωση από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Σπύρο Νεοφυτίδη.

Ο ΠΑΣΠ θα παραδίδει στον νικητή ποδοσφαιριστή το βραβείο του Stoiximan Top Goal κάθε αγωνιστική. Στο τέλος της σαιζόν μέσα από τα 26 καλύτερα γκολ ανά αγωνιστική συν ακόμη 4 που θα συμπληρώσουν την 30άδα, θα αναδειχθούν τα 3 κορυφαία της χρονιάς. Τα 3 αυτά γκολ θα βραβευθούν στα ετήσια PASP Football Awards 2017/2018.

«Να σημειώσουμε ότι οι ψηφοφορίες για τις 2 πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση τους τον Ιανουάριο. Θα θέλαμε τέλος να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Stoiximan, η οποία εκτός από τον διαγωνισμό Stoiximan Golden Gloves, από φέτος γίνεται χορηγός και στον έτερο μεγάλο ετήσιο διαγωνισμό του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών», τονίζεται σε ανακοίνωση του ΠΑΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ