aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠαρέμβαση της Εκτελεστικής Επιτροπής θα ζητήσει η Ομόνοια

Παρέμβαση της Εκτελεστικής Επιτροπής θα ζητήσει η Ομόνοια

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στον Active και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για την μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας, για την επάνοδο του Κωνσταντίνου Παναγή, και για τον αγώνα με την ΑΕΚ και το θέμα που προέκυψε με τα εισιτήρια.

Για το ταξίδι του Πάμπου Χριστοδούλου και του Μάκη Παπαϊωάννου στην Βουλγαρία ανέφερε: «Ο λόγος που ταξίδεψαν είναι για να δουν κάποιους παίκτες και να έχουν κάποια εικόνα για την αγωνιστική τους κατάσταση. Το πρόγραμμα των προπονήσεων ήταν τέτοιο που έδωσε την ευκαιρία για να ταξιδέψουν στην Βουλγαρία. Εφόσον ο στόχος μας είναι να αποκτήσουμε έγκαιρα ποδοσφαιριστές, αν προκύψει κάτι καλό θα προχωρήσει, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι που μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις».

Για την επάνοδο του Κωνσταντίνου Παναγή είπε: «Ο Κωνσταντίνος επιχείρησε να ακολουθήσει κάποια κομμάτια της προπόνησης, αλλά εξακολουθεί να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις, αυτή την χρονική περίοδο ακολουθεί ένα πρόγραμμα αποκατάστασης και θα γίνει νέα αξιολόγηση».

Επίσης ανέφερε ότι θα ζητήσει την παρέμβαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ για το θέμα των εισιτηρίων, όπως προβλέπεται από την προκήρυξη του πρωταθλήματος: «Όπως έχουμε ενημερώσει χθες, αποστείλαμε επιστολή στην Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Ειρήνη Λοΐζίδου Νικολαΐδου, μέσω της οποίας ενημερώσαμε για την απόφαση της ΑΕΚ να εφαρμόσει το μέτρο της ταυτοποίησης, με την υποχρεωτική υποβολή των προσωπικών στοιχείων των φιλάθλων μας σε ηλεκτρονική πλατφόρμα. Ακολούθως τα προσωπικά στοιχεία θα αναγράφονται στο εισιτήριο και κατά την είσοδό τους στο στάδιο οι φίλαθλοι θα πρέπει να επιδεικνύουν και την πολιτική τους ταυτότητα. Ζητήσαμε την τοποθέτηση της κ. Νικολαΐδου για το αν η ΑΕΚ δικαιούται να εφαρμόζει το μέτρο αυτό, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας και επίσης εκφράσαμε τον προβληματισμό μας για το αν διασφαλίζεται ότι, είτε η γηπεδούχος ομάδα, είτε κάποιος τρίτος, δεν θα έχει πρόσβαση στο σύστημα καταχώρησης των προσωπικών δεδομένων των φιλάθλων.

Στην απάντησή της η Επίτροπος σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο γύρω από τη λειτουργία της Πλατφόρμας αυτής και επιπλέον, πως η συλλογή δεδομένων των οπαδών, ενδέχεται να παραβαίνει τις διατάξεις του Νόμου 138(Ι)/2001. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Σύλλογος έχει αποστείλει επιστολή στην ΚΟΠ, μέσω της οποίας ζητά την παρέμβαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για το θέμα των εισιτηρίων, όπως προβλέπεται από την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Μέχρι να ξεκαθαρίσει η διαδικασία που θα ακολουθηθεί, δεν θα προπωληθούν εισιτήρια».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Δευτέρα είπε: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Αναμφίβολα η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα. Αυτό άλλωστε το επιβεβαιώνει η βαθμολογική της θέση. Απ’ εκεί και πέρα, η νίκη επί της Δόξας έχει βοηθήσει την ομάδα, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Για να πετύχουμε τον στόχο μας, θα πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Έχουμε αποδείξει και στα προηγούμενα ντέρμπι που δώσαμε, ότι μπορούμε να κερδίζουμε μεγάλα παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ