aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παράταση ή βγαίνει το πρώτο εισιτήριο

Όλα είναι έτοιμα για τους τρίτους αγώνες της σειράς για την ημιτελική φάση των play off της ΟΠΑΠ Basket League. Η αυλαία ανοίγει απόψε (19:00) με την αναμέτρηση στο «Κίτιον», εκεί που η Πετρολίνα ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Μέχρι στιγμής το σκορ στη σειρά είναι στο 2-0 υπέρ της λαρνακιώτικης ομάδας, η οποία αποτελεί το φαβορί για τη νίκη που θα της δώσει και το εισιτήριο για τη συμμετοχή στους τελικούς. Από την άλλη, οι βυσσινί θα επιχειρήσουν να κάνουν την έκπληξη στη Λάρνακα, ώστε να διεκδικήσουν όλες τις ελπίδες τους για να συνεχίσουν στο πρωτάθλημα.

Το άλλο παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο (17:00) στο «Κώστας Παπαέλληνας». Ο Κεραυνός θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ, με το σκορ νικών να είναι στο 1-1. Οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα για να πετύχουν τη δεύτερή τους νίκη στη σειρά.

Ο Κεραυνός μπορεί να θεωρείται ως το φαβορί, θα έχει όμως απέναντί του μία ποιοτική ομάδα, η οποία έχει αποδείξει πως μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Η αναμέτρηση αναμένεται να είναι συναρπαστική, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ