aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠαπασταύρου για λεφτά Ευρώπης: «Σε ΑΕΚ και ΑΕΛ ή σε φιλανθρωπικά»

Παπασταύρου για λεφτά Ευρώπης: «Σε ΑΕΚ και ΑΕΛ ή σε φιλανθρωπικά»

Για την περιβόητη συμφωνία κυρίων για αποζημίωση στις ομάδες που δεν έπαιξαν πέρσι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δηλαδή την ΑΕΚ και την ΑΕΛ, μίλησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου.

Ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων μιλώντας στην εκπομπή «Total Green» ανέφερε πως τα λεφτά της Ομόνοιας είναι δεσμευμένα στην ΚΟΠ και είτε θα τα πάρουν η ΑΕΛ και η ΑΕΚ είτε θα καταλήξουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Έκανε λόγο για αλλαγή της συμφωνίας και απαίτηση περισσότερων χρημάτων και ότι έδωσε επιλογές στους άλλους πρόεδρους αλλά δεν πήρε απάντηση.

Για τα λεφτά της Ευρώπης με βάση τη συμφωνία: «Tα λεφτά είναι δεσμευμένα στην ΚΟΠ. Ή θα μας στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ ή θα πάνε σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Έγινε μια συμφωνία πέρσι για αποζημίωση των ομάδων που έμειναν εκτός Ευρώπης. Η Ανόρθωση είπε ότι δεν θέλει να πληρώσει. Οι υπόλοιποι δεχθήκαμε. Η συμφωνία ήταν 25.000 ευρώ σε κάθε προκριματικό και 50.000 για όποια μπει σε ομίλους. Συμφωνήσαμε να διαφωνήσουμε για το πόσα λεφτά πρέπει να δοθούν. Είχαμε μια συνάντηση με τους πρόεδρους των πρώτων έξι και τελικά δεν βρήκαμε τη λύση. Τους έδωσα κάποιες επιλογές να διαλέξουν τι θέλουν να κάνουν, αλλά δεν ήρθαν να μου πουν. Αξίωναν περισσότερα λεφτά. Είναι μεγάλη ιστορία πως άλλαξε η συμφωνία, αλλά περιμένω να έρθουν να μου πουν τι θέλουν να κάνουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ