aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠαπαχαραλάμπους: «Εδώ ο Μαργκάσα κατηγορήθηκε κι ακόμη παραπονιέται»

Παπαχαραλάμπους: «Εδώ ο Μαργκάσα κατηγορήθηκε κι ακόμη παραπονιέται»

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του στον Τύπο, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους θυμήθηκε την περίπτωση του Ρενάτο Μαργκάσα, ο οποίος υπενθυμίζουμε πως πριν από δυόμισι-τρία χρόνια περίπου, τέθηκε εκτός Ομόνοιας από τον Ιβάιλο Πέτεφ, αφού ο κυπριοποιημένος Πορτογάλος κατηγορήθηκε για χρηματισμό.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, μιλώντας μετά το τέλος της συνάντησης είπε:

«Σήμερα με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, χρειάζεται να πω κάτι; Όταν το ίδιο το παιχνίδι της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα έφτασε στην πλατφόρμα των “32” και δεν έφτασε από εμένα, αλλά από κάποιους που είναι στην Κύπρο. Ήξερα εγώ την εθνικότητα ποδοσφαιριστών σε κάθε ομάδα; Όταν η πλατφόρμα μου, μου έδειχνε την εθνικότητα του κάθε ποδοσφαιριστή γιατί πραγματικά διερωτούμαι… Εάν η Επιτροπή κάνει τη δουλειά της, φταίει. Αν δεν την κάνει, πάλι φταίει. Εδώ ο Μαργκάσα ακόμη παραπονιέται γιατί δε διερευνήθηκε η καταγγελία εναντίον του περί χρηματισμού και κανένας δε βγαίνει να μας πει αν ο άνθρωπος χρηματίστηκε ή όχι και δεν θα βγει η ρετσινιά από πάνω του. Δηλαδή κακοφαίνεται τώρα της Ανόρθωσης, εάν δεν υπήρχε πράγματι οτιδήποτε, ότι οι παίκτες της ήταν καθαροί;»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ