aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΠανηγύρισε ρε! Κράτα λίγο τα προσχήματα

Πανηγύρισε ρε! Κράτα λίγο τα προσχήματα

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Αυξάνονται και πληθύνονται τα παράξενα και τα παράδοξα στο ποδόσφαιρό μας. Συνεχίζουν να έρχονται φάκελοι από την UEFA, που περιλαμβάνουν κατά 99% στημένους αγώνες, σύμφωνα με τους αξιωματούχους της ΚΟΠ, ενώ ταυτόχρονα γιγαντώνεται η προκατάληψη. Σύμφωνα με το τελευταίο φιρμάνι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το αποτέλεσμα του αγώνα ΑΕΖ-Δόξα χειραγωγήθηκε, προκειμένου να υπάρξουν διεφθαρμένα κέρδη από στοιχηματική δραστηριότητα.

Όπως αναφέρει η έκθεση της UEFA, υπήρχε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα ότι η ΑΕΖ Ζακακίου θα έχανε τον αγώνα τουλάχιστον με τρία τέρματα διαφορά. Και ως εκ θαύματος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση η Δόξα νίκησε με 4-0, ενώ η  έκθεση αποδίδει υπαιτιότητα στην ΑΕΖ. Η ομάδα του Ζακακίου είχε υποβιβαστεί, οπόταν η αφαίρεση των 6 βαθμών που προβλέπουν οι κανονισμοί της ΚΟΠ δεν λέει τίποτα. Μάλλον τσούζει περισσότερο το πρόστιμο των 100 χιλιάδων ευρώ, αν τελικά καταδικαστεί η ΑΕΖ.

Στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ δεν έλειψαν τα «τρελά» του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ομάδες που πριν μερικές αγωνιστικές έμοιαζαν με πεθαμένες, όχι μόνο… αναστήθηκαν, αλλά πετυχαίνουν κάτι περήφανες νίκες ναααα! Ρίξτε μια ματιά στα αποτελέσματα, και διαλέγετε και παίρνετε… Το τραγικό στην όλη ιστορία είναι ότι κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι απευθύνονται σε ηλίθιους, ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Όπως ο… προπονηταράς που η ομάδα του -βαθμολογικά- βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, χάνει με 0-1, ισοφαρίζει και ο τηλεοπτικός φακός τον δείχνει να περπατάει αμέριμνος λες και πάει στο περίπτερο για τσιγάρα. Πανηγύρισε ρε! Κράτα λίγο τα προσχήματα. Κι εμείς ξέραμε ότι θα κερδίσεις, αλλά ελπίζαμε ότι θα γίνει κανά θαύμα, ότι υπάρχει ίχνος τσίπας, που και που για κανένα ματς 50-50.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει… Είναι ανεξέλεγκτη. Σε βαθμό που ακόμη και οι πιο έμπειροι του είδους, σηκώνουν τα χέρια. Με βάση την αγωνιστική εικόνα των ομάδων, η Σαλαμίνα κινδυνεύει και άγρια μάλιστα. Ας πρόσεχε… Όταν ο Άρης περνάει σαν σίφουνας από το «Αμμόχωστος», όταν η Καρμιώτισσα φιλοδωρεί με πέντε γκολ τον Εθνικό που ήθελε εξάδα κι όταν η Δόξα γυρίζει το ματς κόντρα στον φτεροπόδαρο Ερμή, όλα πρέπει να τα περιμένουμε.

Υ.Γ1: Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», επειδή οι παίκτες του είναι πιο δυνατοί και πιο γρήγοροι. Με αντιπάλους τύπου… Ράγιος το αποτέλεσμα ήταν απολύτως φυσιολογικό.

Υ.Γ.2: Λίγος, πολύ λίγος ο Αναστασίου. Ανεπίδεκτος μαθήσεως ακόμη και στα πιο απλά που κάνουν μάγκα τον διαιτητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ