aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠανηγύρια ή παράταση στην αγωνία

Πανηγύρια ή παράταση στην αγωνία

Η Μεγάλη Τρίτη για τον Sabbianco Απόλλωνα έφθασε. Με τρίποντη νίκη σήμερα οι «Αμαζόνες» απέναντι στην Τεχνοοικία ΑΕΚ (20:00) στήνουν φιέστα τίτλου μέσα στο γήπεδό τους ανεξαρτήτως του τι θα πράξει η BetOnAlfa ΑΕΛ αύριο κόντρα στην Ανόρθωση.

Οι παίκτριες του Γιάννη Γιαπάνη θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους για να κατακτήσουν τον τίτλο και να πανηγυρίσουν μαζί με τους οπαδούς τους. Ταυτόχρονα, ο αγώνας που κρύβει παγίδες θα είναι ένα γερό τεστ και για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση, που ορίστηκε για την Παρασκευή 21 Απριλίου και ώρα 20:00 στο Θεμιστόκλειο.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ, από την πλευρά της, που τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας, θα πάει στη Λεμεσό για να παλέψει και να προσπαθήσει να «χαλάσει» τη φιέστα του Sabbianco Απόλλωνα. Ο Ούγγρος κόουτς Λάζλο Χόλοσι θα χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριές του.

Στον άλλο αγώνα της 20ής και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας βόλεϊ γυναικών, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στο Αυγόρου για τον Όμιλο 5-8, το τοπικό ΘΟΪ υποδέχεται την Αναγέννηση Δερύνειας. Τόσο ο προπονητής των γηπεδούχων Λούης Νβάκοφ όσο και η προπονήτρια των φιλοξενούμενων Έλενα Φραγκέσκου θα δώσουν ευκαιρίες στις ταλαντούχες παίκτριές τους.

Θυμίζουμε ότι για τον Όμιλο 5-8 η Ολυμπιάδα Νεάπολης πήρε τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα μετά την αποχώρηση της Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου, ενώ ο δεύτερος αγώνας για τον Όμιλο τίτλου μεταξύ BetOnAlfa ΑΕΛ και της Ανόρθωσης θα διεξαχθεί αύριο (20:000 στο «Νίκος Σολομωνίδης». Ο αγώνας αποκτά ενδιαφέρον μόνο με απώλεια βαθμών του Sabbianco Απόλλωνα στο σημερινό ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ