aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠανέτοιμοι για νέα νίκη (pics)

Πανέτοιμοι για νέα νίκη (pics)

Με προπόνηση στο San Marino Stadium ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της AEK για τον επαναληπτικό αγώνα του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την S.S. Folgore, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 20:30 τοπική ώρα (21:30 ώρα Κύπρου).

Πριν από την προπόνηση προηγήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου μίλησε ο προπονητής των “κιτρινοπρασίνων”, Joseba Imanol Idiakez, καθώς και ο Ivan Trickovski.

«Είπαμε για τον αυριανό επαναληπτικό και μετά το πρώτο παιχνίδι. Το 3-0 μας δίνει πολύ καλό προβάδισμα, στο μυαλό μας ωστόσο είναι μόνο η νίκη. Πάμε στο παιχνίδι με μοναδικό στόχο την νίκη. Αντιμετωπίζουμε από την αρχή σοβαρά το παιχνίδι. Θέλουμε να βγάλουμε τα καλά μας στοιχεία. Η ομάδα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Ίσως να κάνουμε μερικές αλλαγές. Όλα θα αποφασιστούν μετά την προπόνηση και πριν από το παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι, έχουμε ποιότητα και ποιοτικό ρόστερ. Αυτό μας ικανοποιεί και είναι το καλύτερο για έναν προπονητή. Είναι μερικές λεπτομέρειες. Αυτό είναι που θέλουμε να βελτιώνουμε, τις λεπτομέρειες. Είδαμε το παιχνίδι και το αναλύσαμε. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, την δεδομένη εποχή. Στόχος είναι να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας της Λάρνακας, Joseba Imanol Idiakez.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ