aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠαναγιώτου: «Η Ομόνοια το καλύτερο ποδόσφαιρο, δεν με έπεισε ο ΑΠΟΕΛ»

Παναγιώτου: «Η Ομόνοια το καλύτερο ποδόσφαιρο, δεν με έπεισε ο ΑΠΟΕΛ»

Τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος ανέλυσε στο ραδιόφωνο του Super Sport (104.0) ο προπονητής του Ερμή, Νίκος Παναγιώτου.

Ο παλαίμαχος άσος της Ανόρθωσης στάθηκε στην παρουσία της Ομόνοιας και υπογράμμισε πως οι πράσινοι παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα. Επίσης, έχρισε ως ξεκάθαρα φαβορί Ανόρθωση και Απόλλων στα ματς με Ολυμπιακό και ΕΝΠ αντίστοιχα, ενώ για το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ τόνισε πως οι γαλαζοκίτρινοι πρέπει να μείνουν σε απόσταση αναπνοής αν θέλουν να διεκδικήσουν τους στόχους τους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ

«Φαβορί είναι η Ανόρθωση. Αυτά τα ματς η φετινή Ανόρθωση έδειξε ότι τα παίρνει με την ποιότητα της. Έρχεται από ένα μεσοβδόμαδο παιχνίδι αλλά εξακολουθεί να είναι το μεγάλο φαβορί. Έχει ταχύτητα στην ανάπτυξη και τρομερή ευστοχία η Ανόρθωση».

ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ

«Η ΑΕΚ έχει πολλά προβλήματα, έχει αστάθεια. Αυτό που έγινε με την Ένωση χωρίς να υποτιμώ την ομάδα του Παραλιμνίου, για την ΑΕΚ ήταν πισωγύρισμα. Ο αντίπαλος που είναι ο ΑΠΟΕΛ, παίζει με μοναδικό στόχο τον τίτλο. Ο ΑΠΟΕΛ δεν με έπεισε, λείπει αυτή η ταχύτητα στην ανάπτυξη, πράγμα που στοιχίζει. Συνηθίσαμε τον ΑΠΟΕΛ να είναι πιο γρήγορος. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου καθώς έχουν δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου. Εφόσον… βγάλουν θετικά αυτόν τον μήνα τότε ο ΑΠΟΕΛ θα διεκδικήσει με αξιώσεις τους στόχους του».

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ

«Για εμένα η Ομόνοια παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο τακτικά. Έπεισε τον κόσμο της ότι φέτος είναι για μεγάλα πράγματα. Ο Εθνικός έκανε δυνατό μπάσιμο στο ξεκίνημα αλλά έμεινε εκεί. Η Ομόνοια είναι το μεγάλο φαβορί και βάσει ποιότητας και βάσει του γεγονότος ότι παίζει στην έδρα της».

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΕΝΠ

«Και εδώ υπάρχει το μεγάλο φαβορί. Από την μία η Ένωση (ου θεωρώ ότι είναι η κερδισμένη της μεταγραφικής περιόδου), παίζει με τον Απόλλωνα που έρχεται λαβωμένος μεν από το ντέρμπι με την ΑΕΛ αλλά περιμένω ότι θα επιστρέψει στις νίκες. Η Ένωση έχει σημαντικές απουσίες. Ο Ριέρα είναι μεγάλη απώλεια. Στο Τσίρειο ο Απόλλωνας θα δώσει τον δικό του ρυθμό».

ΠΑΦΟΣ-ΑΕΛ

«Η Πάφος είναι μία ομάδα που δεν μπορώ να την αναλύσω. Δεν έχει συνέχεια και συνέπεια στην απόδοση της. Έχει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα σε κάθε παιχνίδι. Απέναντι της μια σοβαρή ΑΕΛ που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, με ένα καλό σύνολο που μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Δίνω προβάδισμα στην ΑΕΛ αλλά στο “Στέλιος Κυριακίδης” η Πάφος είναι ικανή για όλα».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΔΟΞΑ

«Ο απολογισμός της Δόξας είναι φτωχός γιατί έχει ένα ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που δείχνει η Δόξα είναι ότι όταν δεχθεί γκολ τότε στο τέλος δέχεται πολλά. Η Νέα Σαλαμίνα θέλει να μπει στην πρώτη 6άδα, έχει παίκτες που μπορούν να σε σκοτώσουν ανά πάσα στιγμή με τον Κίνγκσλει στην κορυφή να είναι το πρώτο βιολί. Χρίζω φαβορί τη Νέα Σαλαμίνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ