aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΠαναγιώτου για το Κύπρος-Βουλγαρία: «Συμφωνώ πως το παιχνίδι ήταν σικέ»

Παναγιώτου για το Κύπρος-Βουλγαρία: «Συμφωνώ πως το παιχνίδι ήταν σικέ»

Στην πρόσφατη δήλωση του Ανδρέα Μιχαηλίδη για το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την Βουλγαρία και πως ήταν “στημένο”, αναφέρθηκε ο Νίκος Παναγιώτου στην εκπομπή « Όλα Μάλε» και στο Supersport FM:

«Όπου υπάρχει φωτιά, υπάρχει και καπνός. Το ότι ξαναβγήκε τώρα το θέμα είναι πως ξένισε κάπως. Ήταν ένα παιχνίδι που στιγμάτισε την Εθνική μας και όλους εμάς που ήμασταν εκεί. Μας έφερε πολλές φουρτούνες. Ήταν το παιχνίδι που έδιωξε και τον κόσμο από το γήπεδο. Το Τσίρειο ήταν έδρα τότε. Το άσχημο είναι πως όταν έγιναν τότε όλες αυτές οι ανακρίσεις και τα πορίσματα, γιατί δεν βγήκαν να βγάλουν μια ανακοίνωση.

Είχε 3-4 ανακριτές. Εγώ εξακολούθησα να είμαι στην Εθνική ομάδα και να πάρω το περιβραχιόνιο. Ένιωσε θιγμένος ναι με αυτό που έγινε. Γιατί δεν βγήκε πόρισμα και να κατηγορηθούν κάποιοι. Από τη στιγμή που υπήρχαν στοιχεία. Ο πιο εύκολος στόχος είναι ο τερματοφύλακας.

Προσπαθούσαμε να φύγουμε από πάνω μας τη ρετσινιά. Μας πλήγωσε. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ένιωσα πως πήγαινε κάτι στραβά. Συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό που έδωσε ο κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης πως το παιχνίδι ήταν σικέ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ