aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πάμε πάλι για πρωτάθλημα των έξι…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ως την άλλη βδομάδα, αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσει οριστικά (εκτός αν δοθούν παρατάσεις, όπως άλλωστε είχε συμβεί και άλλες φορές σε ανάλογες περιπτώσεις) το πόσες θα είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο επερχόμενο πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας, πρώτης κατηγορίας Ανδρών.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες μας και από εκεί και πέρα, αναμένουμε να δούμε και τον επίσημο πίνακα, με τα ονόματα των ομάδων, που όπως όλα δείχνουν, θα είναι τα ίδια σαν την αντίστοιχη χρονιά που πέρασε. Δηλαδή, οι Κεραυνός, ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, Παραλίμνι, ΕΘΑ και Απόλλωνας.

Σύμφωνα πάντα με τις πηγές μας, η προθεσμία υποβολής συμμετοχών, λήγει την ερχόμενη βδομάδα, αλλά όπως είναι η παρούσα κατάσταση, θεωρείται ως εξαιρετικά απίθανο να βρεθεί κάποια άλλη ομάδα που θα δηλώσει συμμετοχή. Κάπου εδώ όμως συναντάμε την περίπτωση της ΑΕΛ.

Η «βασίλισσα» κατέκτησε και πάλι τον τίτλο στο πρωτάθλημα 2ης κατηγορίας και αυτόματα θεωρείται ομάδα της 1ης Κατηγορίας. Όμως -όπως πέρσι- φαίνεται ότι οι γαλαζοκίτρινοι δεν θα βρουν τα απαραίτητα στηρίγματα που θα τους βοηθήσουν να αντεπεξέλθουν και εκτός (συγκλονιστικού απροόπτου) θα παραμείνουν και στη νέα χρονιά, στη 2η κατηγορία.

Εμείς, παραθέσαμε ανοικτά αρκετές φορές τη δική μας θέση. Ότι η μείωση των ξένων, πρέπει να συνεχισθεί, για να μπορέσουν οι ομάδες να επιβιώσουν, αλλά και για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το κυπριακό στοιχείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ