aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠαιδιά, κάπου ξέφυγε το πράγμα!

Παιδιά, κάπου ξέφυγε το πράγμα!

Αυτό που ακολουθεί πιο κάτω, αφορά κάποιους ποδοσφαιριστές, ειδικά αυτούς οι οποίοι θεωρούνται «πρώην παίκτες» και το καλό διάστημα στην καριέρα τους διήρκησε ελάχιστα.

Αυτούς οι οποίοι μοιάζει να ήλθαν για διακοπές, ή αν είναι Κύπριοι, αυτούς οι οποίοι πάνε στις προπονήσεις απλά για να πάνε κι ακολούθως η μοναδική τους έγνοια είναι η έξοδος για καφέ, ποτό ή να κλειστούν στο σπίτι για να λιώσουν στην… ξάπλα.

Τέτοιου είδους παίκτες, καθημερινώς αναρτούν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης βίντεο με στιγμιότυπα της εκγύμνασής τους στο γυμναστήριο και στέλνουν και το μήνυμα ότι δουλεύουν σκληρά, ότι αν δεν πονέσεις δεν κερδίζει (ναι, το γνωστό no pain, no gain) κι άλλες πολλές μπούρδες.

Όντως, κάποιοι από αυτούς, και σκληρά δουλεύουν, και πολύ καλά παίζουν. Για αρκετούς όμως, αυτό δεν ισχύει, οπόταν καλό είναι να σοβαρευτούν, διότι ο σοβαρός κόσμος τους κοροϊδεύει.

Παιδιά, ήρεμα, πολλοί προπονητές και παράγοντες δεν ασχολούνται με τα Social Media!

X. Θ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ