aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠάει να γίνει… σίριαλ του Τόνιο

Πάει να γίνει… σίριαλ του Τόνιο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το μέλλον του Τόνιο Ραμίρες για την ώρα παραμένει άγνωστο. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ αξιώνει οικονομικά ανταλλάγματα για να τον παραχωρήσει, εξυπακούεται ότι θα πρέπει να βρει ομάδα που να βάλει το χέρι στην τσέπη, ώστε να τον κάνει δικό της.

Αν και ο τερματοφύλακας σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου τον διέψευσε. «Είναι μία πραγματικότητα το ενδιαφέρον μας για τον Τόνιο και είναι πιθανό να αποκτηθεί», απάντησε μετά από σχετική ερώτηση σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε.

Σε ισπανικά ΜΜΕ σημειώνεται ότι ο Τόνιο θα είναι ο δεύτερος πορτιέρο της Σοσιεδάδ. Δηλαδή θεωρούν σχεδόν σίγουρη την απόκτησή του. «Η μετεγγραφή θα κλείσει το συντομότερο δυνατόν και με μηδενικό κόστος. Η Σοσιεδάδ ξόδεψε ήδη πολλά για τον Ρούγι και δεν σκοπεύει να δώσει χρήματα για τον δεύτερο γκολκίπερ της. Έτσι, ο Τόνιο θα πρέπει να αποκτηθεί χωρίς η ΑΕΚ να αποζημιωθεί», αναφέρει ένα δημοσίευμα. Στην ομάδα της Λάρνακας δεν πρόκειται να αφήσουν τον Τόνιο να φύγει χωρίς να έχουν οικονομικό όφελος, κάτι που γνωρίζει και ο Ισπανός πολύ καλά.

Στα υπόλοιπα θέματα του προγραμματισμού δεν προκύπτει σημαντική εξέλιξη, ενώ η προετοιμασία στην Πολωνία συνεχίζεται χωρίς να προκύπτουν ιδιαίτερα προβλήματα. Χθες οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν το πρωί, το ίδιο και σήμερα και ακολούθως θα μεταβούν αεροπορικώς στη Βαρσοβία για το αυριανό φιλικό με αντίπαλο τη Λέγκια. Τo φιλικό θα διεξαχθεί στις 17:00 (ώρα Κύπρου), ενώ θα προηγηθεί πρωινή προπόνηση. Μετά το φιλικό η αποστολή θα πάρει το αεροπλάνο επιστροφής.

Την ερχόμενη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ όπου η ΑΕΚ περιμένει με αγωνία να μάθει τον πρώτο αντίπαλό της. Το καλύτερο για την ομάδα της Λάρνακας θα ήταν ένας κοντινός προορισμός που δεν θα ταλαιπωρήσει την αποστολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ