aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠάει με φόρα η ΑΕΚ για το πρώτο βήμα

Πάει με φόρα η ΑΕΚ για το πρώτο βήμα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ξεκάθαρος είναι ο στόχος της ΑΕΚ στο σημερινό ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Δηλαδή; Θέλει να φύγει από το ΓΣΠ για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, κουβαλώντας στις αποσκευές ένα πολύ καλό σκορ. Η ομάδα της Λάρνακας έχει πάρει πολύ καλά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια στη Λευκωσία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Έχει αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές της και θα παλέψει για τη νίκη.

Ενδεικτικό είναι ότι στα τελευταία 11 παιχνίδια που αναμετρήθηκαν οι δυο ομάδες, στο στάδιο της πρωτεύουσας, η ΑΕΚ μετρά τρεις νίκες, δύο μόλις ήττες και έξι παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Βεβαίως, οι αριθμοί και τα στατιστικά δεν παίζουν μπάλα. Γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση.

Η πολύ καλή αμυντική λειτουργία είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας του Ιδιάκεθ. Αν κρατήσει το μηδέν και έρθει ένα γκολ θα είναι το ιδανικό ενόψει του επαναληπτικού στο Αρένα. Ο Βάσκος τεχνικός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο και τραυματία Κάσες, τον οποίο θα στερηθεί για ένα μήνα. Εκτός είναι ο Τολεμές, ενώ στην αποστολή θα βρίσκονται οι Ακοράν, Μίκελ.

Ο Ιδιάκεθ θα παρατάξει τον Τόνιο κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα θα είναι οι Φακούντο Γκαρσία, Καταλά, Τρουγιόλς. Δεξί μπακ-χαφ ο Ιγκόρ, αριστερά ο Χέφελ και ανασταλτικοί μέσοι ο Λαρένα με τον Σάστρε. Στην επίθεση θα κινούνται Γιάννου, Σουάρες και Τρισκόφσκι. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Τέτε και Ακίνο. Υπάρχουν πολλές επιλογές μεοσεπιθετικά και όλα είναι ανοικτά. Δεν αποκλείεται να προτιμηθεί ο Χέφελ δίπλα από τον Λαρένα αντί του Σάστρε, παίρνοντας φανέλα βασικού και ο Τέτε.

Τη στήριξη του κόσμου της περιμένει η ΑΕΚ σε ένα τόσο σημαντικό και απαιτητικό παιχνίδι. Το γεγονός ότι το ματς είναι Τετάρτη αναμένεται να επηρεάσει, όμως ο Ιδιάκεθ και οι παίκτες του θέλουν παλμό στην εξέδρα και περιμένουν να έχουν δίπλα τους ικανοποιητικό αριθμό φιλάθλων. Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ, του μαθητικού στα 5 και του παιδικού στο 1. Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00 και οι φίλοι της ΑΕΚ θα βρεθούν στη βόρεια κερκίδα. Εισιτήρια θα υπάρχουν μέχρι τις 13:00 και στην μπουτίκ.

Σε μία άλλη εξέλιξη, η διοίκηση ανακοίνωσε πακέτα για τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια των πλέι οφ. Η προπώληση ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί πριν από τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Αρένα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη θέση τους μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου (02/03), με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας. Τα διαρκείας ισχύουν μόνο για τα ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Οι τιμές είναι εξαιρετικές μιας και είναι στα 30, 40, 50 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ