aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ούτε κρούση στον παίκτη έγινε, ούτε ρωτήσαμε την Ομόνοια!»

«Ούτε κρούση στον παίκτη έγινε, ούτε ρωτήσαμε την Ομόνοια!»

Κανένα ενδιαφέρον της ΑΕΚ δεν υφίσταται, τουλάχιστον προς το παρόν, για τον Φάνο Κατελάρη. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου ξεκαθάρισε ότι οι Λαρνακείς δεν προσέγγισαν ούτε τον παίκτη, ούτε την Ομόνοια.

Η σχετική τοποθέτηση: «Υπήρξαν αναφορές για την ομάδα μας ότι έγινε κρούση, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, ούτε ρωτήσαμε την Ομόνοια, μας προτάθηκε από τον μάνατζερ του, έχει συμβόλαιο».

Για τη φιλική νίκη επί της Δόξας με 2-0 την Τετάρτη, είπε: «Η βάση μας έχει μεταφερθεί στην Κακοπετριά, ήταν ακόμη ένα φιλικό τεστ, είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, επιστρέφουμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Τα φιλικά είναι για τους προπονητές. Επόμενο φιλικό το Σάββατο στις 6 με Ανόρθωση στις πλάτρες, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών».

Για την πορεία του προγραμματισμού, ανέφερε: «Γίνονται συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές, αυτοί ανταποκρίνονται όπως ο Τρουγιόλς, θα ακολουθήσουν κι άλλοι, δείχνουν ότι κατανοούν τα δεδομένα με την αναπροσαρμογή του συμβολαίου τους. Περιμένουμε τις επόμενες ανακοινώσεις στις επόμενες μέρες».

Για τις επόμενες προσθήκες που θα γίνουν, σημείωσε: «Περιμένουμε ότι ανα πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις, έχουμε προχωρήσει αλλά περιμένουμε».

Αν θα υποάρχει ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του φιλικού με την Ανόρθωση: «Δεν έχω κάποια ενημέρωση, είναι διαφορετικά τα δεδομένα, παίζουμε στο κοινοτικό γήπεδο των πλατρών».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Έχουμε ξεκινήσει από σήμερα, θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας έστω και με τους περιορισμούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ