aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟριστικό: Τέλος οι προπονήσεις των κυπριακών ομάδων για 4 βδομάδες!

Οριστικό: Τέλος οι προπονήσεις των κυπριακών ομάδων για 4 βδομάδες!

Στον… αέρα είναι το κυπριακό πρωτάθλημα. Η πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε την Κυβέρνηση να θέσει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τη χώρα και στα αυστηρά μέτρα που πάρθηκαν είναι και η αναστολή της λειτουργίας όλων των αθλητικών χώρων, τουλάχιστον έως τις 12 Απριλίου.

Σε διευκρινιστική τοποθέτησή του ο ΚΟΑ το απόγευμα της Δευτέρας ξεκαθαρίζει ότι «η αναστολή της λειτουργίας αφορά όλες τις εγκαταστάσεις και αθλητικούς χώρους, ιδιωτικούς και δημόσιους, τόσο τα ανοικτά όσο και τα κλειστά γήπεδα, συμπεριλαμβανομένων των σταδίων, κολυμβητικών δεξαμενών και ιδιωτικών γυμναστηρίων. Επιπρόσθετα διευκρινίζεται ότι δεν επιτρέπεται η οργάνωση και διεξαγωγή οποιασδήποτε μορφής οργανωμένης άσκησης σε σύνολα του πληθυσμού, τόσο σε ανοικτούς όσο και σε κλειστούς χώρους».

Στα πιο πάνω περιλαμβάνονται και τα προπονητικά κέντρα των ομάδων, επομένως είναι αναγκασμένες να σταματήσουν τις προπονήσεις για άλλες τέσσερις βδομάδες.

Η απόφαση της ΚΟΠ για αναστολή του πρωταθλήματος έως τις 31 Μαρτίου είναι δεδομένο ότι θα επανεξεταστεί και θα η αναστολή θα πάρει παράταση τουλάχιστον μέχει το Πάσχα. Πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος ακόμη για οριστικό τέλος του πρωταθλήματος. Η τηλεδιάσκεψη της ΟΥΕΦΑ με τις 55 Ομοσπονδίες μέλη της την Τρίτη θα είναι καθοριστική για τα επόμενα βήματα σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ