aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟριστική αναβολή στην ένσταση της ΑΕΚ κατά της Πάφος FC!

Οριστική αναβολή στην ένσταση της ΑΕΚ κατά της Πάφος FC!

Εξέλιξη προέκυψε με την εκδίκαση της ένστασης της ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα με την Πάφος FC για αντικανονική συμμετοχή του Σωτήρη Ζαντή. Η εκδίκαση της υπόθεσης, που ήταν ορισμένη για σήμερα, αναβλήθηκε και έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα.

«Σε σχέση με την ένσταση της ΑΕΚ Λάρνακας κατά του κύρους του αγώνα με την Πάφο FC  για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta που πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 2019, η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι o Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης  θα  καλέσει ενώπιον του τα ενδιαφερόμενα μέρη για διευκρινήσεις την ερχόμενη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 οπόταν και αναμένεται να ολοκληρωθεί η εκδίκαση της υπόθεσης», αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΟΠ.

Θυμίζουμε ότι οι «κιτρινοπράσινοι» διεκδικούν τη νίκη στα χαρτιά, καθώς θεωρούν παράτυπη τη συμμετοχή του Ζαντή, ενώ οι ισχυρίζονται ότι καθόλα νόμιμα χρησιμοποίησαν τον ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ