aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟρίστηκε ημερομηνία για τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2020/21»!

Ορίστηκε ημερομηνία για τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2020/21»!

Για άλλη μια χρονιά ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) διοργανώνει την σημαντικότερη ετήσια ποδοσφαιρική τελετή βραβεύσεων στην Κύπρο, την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021, σε ζωντανή μετάδοση από την Cablenet τα «PASP FOOTBALL AWARDS» της σεζόν 2020/21!

Όσοι διακρίθηκαν στο κυπριακό ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν, μέσα από τις διάφορες ψηφοφορίες των ιδίων των ποδοσφαιριστών, των επιτροπών και των φιλάθλων, θα τιμηθούν από τον ΠΑ.Σ.Π., σε μία διαφορετική εκδήλωση από άλλες φορές λόγω και των μέτρων για την πανδημία.

Στην εκδήλωση κορυφαία στιγμή είναι η ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος, του κορυφαίου προπονητή, του καλύτερου Νέου και του MVP του πρωταθλήματος.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες στιγμές είναι η ανάδειξη των κορυφαίων γκολ και αποκρούσεων, η απονομή των Χρυσών Γαντιών, του βραβείου πρώτου σκόρερ, η ανακοίνωση της δεύτερης Καλύτερης Ενδεκάδας και οι τιμητικές βραβεύσεις.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) ενώ δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη συμβολή των διαχρονικών χορηγών των βραβείων: UNICARS, STOIXIMAN, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Lander Polar Ice.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ