aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟργανωμένοι ΑΕΚ: «Τέλος η ανοχή - Απαιτούμε να φτύσετε αίμα και να κατακτήσετε τίτλο!»

Οργανωμένοι ΑΕΚ: «Τέλος η ανοχή – Απαιτούμε να φτύσετε αίμα και να κατακτήσετε τίτλο!»

Ανακοίνωση σε έντονο ύφος εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, μέσω της οποίας απαιτούν από τους παίκτες τους να… φτύσουν αίμα και να κατακτήσουν τίτλο..

Η ανακοίνωση των οργανωμένων της ΑΕΚ:

Έπειτα από πολύ σκέψη και προβληματισμό τις τελευταίες βδομάδες, επιλέξαμε να κρατήσουμε μια ήπια στάση, όσον αφορά την εικόνα που παρουσιάζει η Ποδοσφαιρική ΑΕΚ. Δεχόμενοι τη μια μαχαιριά μετά την άλλη, επιλέξαμε να σιωπήσουμε και να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, με την ελπίδα της ανάκαμψης της ομάδας.

Δυστυχώς για εμάς και την ΑΕΚ μας, το ποτήρι μας ξεχείλισε. Εμείς υποσχεθήκαμε και ορκιστήκαμε να συμπορευτούμε με την ομάδα, να είμαστε στο πλάι της μέρα νύχτα. Να κάνουμε δηλαδή το καθήκον μας σαν οπαδοί. Δεν περιμέναμε όμως ότι θα μας προδώσει η ίδια μας η ομάδα σε αυτή την πορεία.

Η ομάδα δεν ήταν στο πλάι μας. Εμείς όμως ορκιστήκαμε να μην την εγκαταλείψουμε και δε θα το κάνουμε για όσο ζούμε. Τι εννοούμε; Δεν περιμέναμε να μείνουμε μόνοι μας στη διαδρομή που μαζί με την ομάδα βάλαμε στόχο να διανύσουμε. Μόνοι μας πήγαμε στο Τσίρειο, μόνοι μας πήγαμε στο Παφιακό, μόνοι μας στο Δασάκι, στο Μακάρειο, στο ΓΣΠ.

Οι καλές εξηγήσεις, κάνουν τους καλούς φίλους. Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι. Από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να ανεχτούμε κανένα παίκτη να κάνει βόλτες μέσα στο γήπεδο, δε θα επιτρέψουμε από κανένα παίκτη να κάθεται αναπαυτικά πάνω στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του, δε θα επιτρέψουμε από κανένα παίκτη να κάνει το μοντέλο μέσα στο γήπεδο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δε θα επιτρέψουμε σε κανένα παίκτη να μην δίνει το 100% του μέσα στο γήπεδο, δε θα επιτρέψουμε σε κανένα να παίζει με την ζωή μας, την ΑΕΚ μας.

Είναι καιρός οι προσωπικοί εγωισμοί κάποιων κυρίων να μπούνε στην άκρη, για να μην τους βάλουμε εμείς. Η ΑΕΚ είμαστε εμείς. Ο κόσμος της. Η ΑΕΚ είμαστε εμείς που θυσιάζουμε τα πάντα για να την υπηρετούμε.

Τέλος η ανοχή, τέλος η ατιμωρησία, τέλος τα ψέματα. Απαιτούμε να φτύσετε αίμα και να κατακτήσετε τίτλο τη φετινή σεζόν. Απαιτούμε να σεβαστείτε το ότι αγωνίζεστε στο πιο υγιές σωματείο της Κύπρου, απαιτούμε να σεβαστείτε τον χρόνο, τον κόπο, και τα χρήματα κάποιων ανθρώπων που φροντίζουν να μην σας λείπει τίποτα. Απαιτούμε να σεβαστείτε τον κόσμο και την πόλη της Λάρνακας, απαιτούμε να σεβαστείτε τους εαυτούς σας.

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 19:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ