aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟρατό ενδεχόμενο αλλαγής στα αριστερά

Ορατό ενδεχόμενο αλλαγής στα αριστερά

Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Ηλία Χαραλάμπους στο προχθεσινό παιχνίδι με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Ο έμπειρος αριστερός μπακ υπέστη τράβηγμα και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 84ο λεπτό του αγώνα.

Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ΑΕΚ στον επαναληπτικό καθώς οι μέρες που μεσολαβούν είναι λίγες για την αποθεραπεία του. Ο Κύπριος διεθνής αμυντικός θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.

Σε περίπτωση που ο Χαραλάμπους μείνει εκτός, τότε τη θέση του ίσως πάρει ο Θωμάς Ιωάννου, ο οποίος αν ξεκινήσει βασικός θα κάνει το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ. Βέβαια, υπάρχουν και άλλες επιλογές και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσα από τις επόμενες προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, ενόψει του επαναληπτικού, ο Λαμπάν αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή αλλά όχι στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Ακοράν επειδή δεν είναι ακόμη έτοιμος ίσως μείνει και πάλι εκτός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ