aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Όποιοι κι αν παίξουν, θέλουμε τους βαθμούς»

«Όποιοι κι αν παίξουν, θέλουμε τους βαθμούς»

 

H ΑΕΚ αγωνιζόμενη πλέον χωρίς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα, αφού έμεινε εκτός διεκδίκησης του τίτλου του πρωταθλητή και του κυπέλλου, ενώ η δεύτερη θέση είναι και μαθηματικά εξασφαλισμένη, αντιμετωπίζει αύριο την Ομόνοια στο ΓΣΖ.

Ο υπηρεσιακός προπονητής των κιτρινοπράσινων Δημήτρης Δημητρίου, καθώς και ο Φάρλεϊ έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής των πλέι-οφ (19:00).

«Κάθε φορά που αγωνιζόμαστε, στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης. Όποιοι ποδοσφαιριστές και αν επιλεγούν να παίξουν θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στην έδρα μας, θέλουμε να τελειώσουμε με τον σωστό τρόπο», ανέφερε αρχικά ο Δημητρίου, ενώ ακολούθως προέβη και στο καθιερωμένο κάλεσμα προς τον κόσμο.

«Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να χειροκροτήσει την ομάδα στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι και ευελπιστούμε ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε», πρόσθεσε ο Κύπριος τεχνικός.

Ακολούθως, μίλησε ο Ρόσα, ο οποίος υποστήριξε πως το ματς απέναντι στην Ομόνοια είναι σημαντικό. «Ελπίζω να κερδίσουμε αύριο. Είναι σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να κλείσουμε την σεζόν στο πρωτάθλημα με νίκη στην έδρα μας. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει και εμείς θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο Βραζιλιάνος μέσος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ