aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΟΠΑΠ Basket League: Η δράση της 3ης αγωνιστικής

Με συναρπαστικές αναμετρήσεις θα συνεχιστεί η δράση της ΟΠΑΠ Basket League για την 3η αγωνιστική. Η αυλαία ανοίγει αύριο (26/10) με το παιχνίδια ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Απόλλωνα στην CBF Arena (19:00, Cytavision 6).

Οι «πράσινοι» θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν, μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα. Την προηγούμενη αγωνιστική το «τριφύλλι» είχε θετική εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κόντρα στην ΕΚΑ ΑΕΛ, όμως δεν κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνος, κάτι που θα επιχειρήσει να κάνει απόψε.

Από πλευράς τους, οι «γαλάζιοι» θα ταξιδέψουν στη Λευκωσία με μοναδικό σκοπό να πετύχουν τη δεύτερη τους διαδοχική νίκη. Η ομάδα της Λεμεσού έχει δείξει πολύ θετικά στοιχεία στη μέχρι στιγμής παρουσία της και θα κυνηγήσει το ροζ φύλλο αγώνος, για να παραμείνει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Μεθαύριο θα διεξαχθούν τα παιχνίδια ΑΠΟΕΛ – Πετρολίνα ΑΕΚ στο Λευκόθεο (16:00) και Κεραυνός – ΕΚΑ ΑΕΛ στο «Κώστας Παπαέλληνας», ενώ η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με την αναμέτρηση στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου ανάμεσα στην Ν. Παραλιμνίου και την ΕΘΑ Έγκωμης (19:00).

Ομόνοια – Απόλλωνας (Παρασκευή 26.10 / CBF Arena – 19:00 / Cytavision Sports 6)

Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής θα ανοίξει με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26/10 στην CBF Arena (Κλειστή Αίθουσα Αγίου Δομετίου) σε παιχνίδι που θα μεταδίδεται ζωντανά από το Cytavision Sports 6. Οι «πράσινοι» θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα από την έναρξη της ΟΠΑΠ Basket League. Την προηγούμενη αγωνιστική η Ομόνοια είχε θετική εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κόντρα στην ΕΚΑ ΑΕΛ, όμως δεν κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνος, κάτι που θα επιχειρήσει να κάνει την Παρασκευή κόντρα στον Απόλλωνα. Από την άλλη οι «γαλάζιοι» θα ταξιδέψουν στην Λευκωσία με μοναδικό σκοπό να πετύχουν την δεύτερη τους διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα. O Απόλλωνας έχει δείξει πολύ θετικά στοιχεία στην μέχρι στιγμής παρουσία του στην φετινή ΟΠΑΠ Basket League και θα κυνηγήσει την δεύτερη του νίκη, για να παραμείνει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

ΑΠΟΕΛ – Πετρολίνα ΑΕΚ (Σάββατο 27.10 / Λευκόθεο 16:00 / Alfa Sports TV)

Το μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο Στάδιο ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Πετρολίνα ΑΕΚ, το Σάββατο (27/10) στις 16:00 και θα μεταδίδεται ζωντανά από την διαδικτυακή τηλεόραση του Alfa Sports TV. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να πάρει την δεύτερη του νίκη στην φετινή ΟΠΑΠ Basket League, εκμεταλλευόμενος την έδρα του. Την εκτός έδρας νίκη θα κυνηγήσει και η Πετρολίνα ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από νικηφόρο αποτέλεσμα στο FIBA Europe Cup, απέναντι στην Belfius Mons-Hainaut μέσα στο Βέλγιο. Και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει με νίκη την φετινή ΟΠΑΠ Basket League, χωρίς όμως να καταφέρουν να φύγουν νικήτριες στην 2η αγωνιστική. Έτσι τόσο ο ΑΠΟΕΛ όσο και η Πετρολίνα ΑΕΚ, δύο ομάδες που θέλουν φέτος να διεκδικήσουν και τους δύο εγχώριους τίτλους, θα κυνηγήσουν την νίκη στο μεταξύ τους ντέρμπι για την 3η αγωνιστική.

Κεραυνός – ΕΚΑ ΑΕΛ (Σάββατο 27.10 / «Κώστας Παπαέλληνας» / 18:00)

Ακόμα μία σημαντική αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (27/10), όπου ο Κεραυνός θα φιλοξενήσει στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο την ΕΚΑ ΑΕΛ, σε παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 18:00. Ο Κεραυνός είναι η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει το δύο στα δύο μέχρι στιγμής στην ΟΠΑΠ Basket League, έχοντας επικρατήσει απέναντι σε Ομόνοια και Πετρολίνα ΑΕΚ. Οι «ερυθροκίτρινοι» θέλουν φυσικά να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα, για να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αφού ο στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων. Από την άλλη η ΕΚΑ ΑΕΛ θα ταξιδέψει στον Στρόβολο για να κάνει την έκπληξη και να φύγει με την νίκη. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ξεκίνησαν με εκτός έδρας ήττα το πρωτάθλημα απέναντι στην ΕΝΠ, ενώ κατάφεραν στην 2η αγωνιστική να πάρουν την νίκη μέσα στην Λεμεσό απέναντι στην Ομόνοια, και ταξιδεύουν με θετική ψυχολογία στην πρωτεύουσα για το παιχνίδι κόντρα στον Κεραυνό.

ΕΝ Παραλιμνίου – ΕΘΑ Έγκωμης (Κυριακή 28.10 / Τεχνική Σχολή Αυγόρου 19:00 / Alfa Sports TV)

Με τον αγώνα ανάμεσα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου και την ΕΘΑ Έγκωμης θα ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League. H αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου την Κυριακή (28/10) στις 19:00 και θα μεταδίδεται ζωντανά από την διαδικτυακή τηλεόραση του Alfa Sports TV. Οι δύο ομάδες μετρούν από μία νίκη και μία ήττα μέχρι στιγμής στην ΟΠΑΠ Basket League. Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου είχε επικρατήσει εντός έδρας της ΕΚΑ ΑΕΛ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, ενώ γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα στην Λεμεσό για την 2η αγωνιστική. Από την άλλη η ΕΘΑ ξεκίνησε με ήττα από την Πετρολίνα ΑΕΚ, ενώ στην συνέχεια είχε επικρατήσει του ΑΠΟΕΛ. Και τα δύο παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων» είχαν διεξαχθεί στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία. Και οι δύο ομάδες αναμένεται να τα δώσουν όλα μέσα στο παρκέ για να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ