aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟνειρικό ντεμπούτο για Λουκά με την Παλέρμο (video)

Ονειρικό ντεμπούτο για Λουκά με την Παλέρμο (video)

Ο Παναγιώτης Λουκά θεωρείται από τους πιο υποσχόμενους Κύπριους επιθετικούς και ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην Ιταλία και την Αταλάντα. Φέτος η Αταλάντα θέλοντας να του δώσει επιπρόσθετο χρόνο συμμετοχής τον έστειλε δανεικό στην Παλέρμο η οποία επέδειξε ενδιαφέρον για απόκτηση του και ο Κύπριος επιθετικός φρόντισε με το καλημέρα να δείξει την κλάση του.

Στο ντεμπούτο του με τα χρώματα της Παλέρμο στην Πριμαβέρα Λίγκα με δικό του γκολ στο 89ο λεπτό χάρισε τη νίκη στην ομάδα τους αφού επικράτησαν με 3-2 της Τορίνο.

Θυμίζουμε πως ο Παναγιώτης Λουκά ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ και αφού κρίθηκε ανεπαρκείς μετακόμισε στην ΑΕΚ Λάρνακας και στην πήγε στην Αταλάντα αφού εντυπωσίασε τους σκάουτερ της Ιταλικής ομάδας με τα προσόντα του.

Με ανάρτηση του στα σόσιαλ μίντια και συγκεκριμένα στο Instagram ο Παναγιώτης Λουκά επεσήμανε: «Σημαντική νίκη σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου το οποίο συνοδεύτηκε με γκολ».

Δείτε το γκολ του Παναγιώτη Λουκά και το πως ο Ιταλός εκφωνητής τρελάθηκε με τον Κύπριο διεθνή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ